El Pena-roja fa un mal partit (4-3) i deixa escapar una gran oportunitat per escalar posicions

comarquesnord.cat . Torrecilla . diumenge, 23 de març de 2014 .
Etiquetes:

El Pena-roja va desaprofitar este cap de setmana una gran oportunitat per a escalar tres posicions. Les derrotes de Calaceit i Híjar i l’empat d’Escatró eren el millor escenari perquè el Pena-roja pugés fins a la 9ena posició. Però els de Pena-roja van estar molt mal a Torrecilla i van perdre (4-3) en un camp que enguany se’ls està donant horrible als equips del Matarranya. Els de la serra van jugar la primera part contra el vent. Però el pitjor handicap que va trobar l’equip al camp va ser ell mateix. Pena-roja va estar poc concentrat, i només va donar sensacions de voler guanyar a la segona part. Els primers 45 minuts van ser per oblidar. Mala col·locació al camp i poca concentració, situació que no va desaprofitar el rival per a fer mal el Pena-roja. Al minut 8, Torrecilla es va avançar en el marcador, i va fer el segon al minut 17. Així es va arribar al descans (2-0), i va estar més prop el tercer local que el gol pena-rogí. A la segona part, Pena-roja li va posar més ganes. Va reduir distàncies als 5 minuts de la segona part. Però ben ràpid el Torrecilla va ampliar distàncies (3-1). A falta d’un quart d’hora, Rafa donava ales al Pena-roja (3-2), que va anar pel tercer. Però va ser Torrecilla qui va tornar a marcar. A falta d’uns 10 minuts, Escuín va fer el tercer gol visitant (4-3). El Pena-roja va buscar l’empat, però va ser impossible. Amb esta derrota, l’equip entrenat per Laris i Vinya ha baixat a la 12ena posició, sumant 29 punts.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va reconèixer que “sortim una mica dormits. No estàvem concentrats. El rival tenia el vent a favor. De seguida ens fan dos gols. I un partit que era factible per guanyar, al final es posa costa amunt i ens posem molt nerviosos”. Laris va destacar que “estàvem nerviosos, no sortia res i això ho va aprofitar el rival”. Al descans es va parlar de que “pitjor no ho podíem fer. Havíem de canviar la dinàmica. I que igual que ells havien fet dos gols, natres podíem fer-ne tres”. L’eixida a la segona part va ser prou bona. “Vam marcar gol. Però ells van reaccionar molt ràpid. Vam fer natres el segon. Ells el quart. Amb el tercer nostre (4-3) encara teníem esperances. Però el resultat és just”. El partit va acabar amb moltes targetes grogues, als dos equips. Al respecte, Laris va explicar que “joc brut no va haver. Moltes targetes van ser per protestar i pels nervis”. El camp “és molt paregut al nostre. Estem molt acostumats a jugar així. Però ells van jugar una mica millor que natres”. Decepció a Pena-roja pel resultat, perquè l’equip “ve de fer partits molt bons, encara que a vegades sortim una mica adormits. Però hem fet bon joc, molt bona posició al camp. En canvi en este últim no vam estar bé. Haurem d’esperar a la pròxima setmana”.

De fet, la pròxima jornada Pena-roja jugarà a casa contra Híjar, un rival directe perquè tots dos tenen 29 punts. En el partit d’anada, Híjar es va emportar un partit (2-1) que el Pena-roja tenia guanyat al minut 90. Farà falta molta concentració, perquè el rival és de condicions paregudes al Pena-roja. Una victòria suposarà pujar posicions.

Més informació: