El Valderrobres es desfà del Samper (7-1) i es col·loca a 2 punts del tercer

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 23 de març de 2014 .
Etiquetes:

El Valderrobres va superar esta jornada el tràmit de guanyar Samper de Calanda, de qui es va desfer d’una forma bastant còmoda (7-1). Resultat ample que demostre la superioritat amb la que va jugar el Valderrobres. Victòria que va quedar entelada per la lesió de Romero, que pot ser de gravetat. Precisament, Romero va ser l’encarregat de marcar el gol de la sentència (3-1). Va ser a la mitja hora de joc, desfent un Samper que s’havia avançat en el marcador. El gol de l’equip visitant va arribar al minut 7 de partit, quan Valderrobres va deixar fer-li el que volgués. L’alegria del cuer de la categoria sol va durar 7 minuts, quan Gil va posar l’empat (1-1). Felipe li va donar la volta al marcador al minut 20 (2-1), i el Valderrobres se’n va anar al descans amb un resultat prou ample. A la represa, Samper es va diluir. El camp se li va fer molt gran, i alguns jugadors no podien més. Això ho va aprofitar el Valderrobres per ampliar el resultat i donant minuts a jugadors menys habituals. Al minut 5 de la segona part, Fran va fer el quart. 10 minuts més tard, Fran en va fer un altre (5-1). Borja es va sumar a la festa al minut 69, i Roberto va arrodonir la victòria al minut 72 de partit. Victòria de tràmit del Valderrobres, que ha vist retallada a només 2 punts la distància amb Sportin Alcanyís i Chiprana. La pròxima jornada, Valderrobres anirà al camp del Valdealgorfa.

L’entrenador del Valderrobres CF, José Vicente Rebullida, va defensar que “va ser un partit assequible. Però ens vam confiar tant de que seria un passeig que el rival es va posar per davant. Era la primera vegada que el rival passava del mig del camp. Els vam deixar fer el que van voler, xuten i gol”. Amb esta acció, Valderrobres va canviar molt de caràcter. “Als 5 minuts va arribar l’empat. I uns minuts després va arribar el segon. Al descans vam veure que el partit era nostre”. Partit de tràmit que també és positiu perquè els jugadors es reivindiquen i marquen gols. Rebullida va reconèixer que a la segona part “el rival estava off. Vam obrir les bandes i se’ls va fer el camp molt gran. I en partits així, tot i els gols, l’afició no s’ho passa massa bé”. En relació al rival, va dir que “cal premiar que continuen, però s’ha de ser més responsable. Ens han dit que tenen 22 fitxes. Però hi ha partits que en van 8, 9 o 12. Així és difícil fer una lliga competent”. Victòria important del Valderrobres, que està a només 2 punts de Chiprana i Sportin. “Depenem de natres mateixos. Ens queden partits molt difícils a casa i a fora. Però s’ha d’anar pas a pas. Ara anem al camp del Valdealgorfa”. Rebullida va recalcar que la victòria va quedar entelada per la lesió de Romero. “Va ser al minut 89 en una jugada desafortunada. Es va tòrcer el genoll i pot patir una lesió de lligaments. Això seria una molt mala notícia”.

Amb esta victòria, Valderrobres té 49 punts, mentre Chiprana i Sportin en tenen 51. El forat en Alcorisa és cada vegada més gran, ja que ara té 44 punts. La pròxima jornada, el Valderrobres va a Valdealgorfa. Chiprana, per la seua part, ha de complir la jornada de descans.

Més informació: