Fernández i Valle s’emporten el segon Ral·li-Sprint de la Comarca del Matarranya

comarquesnord.cat . Arenys de Lledó . diumenge, 23 de març de 2014 .
Etiquetes:

La parella formada pel pilot Rubén Fernández i la copilot Vanessa Valle es va endur la victòria en la segona edició del Ral·li-Sprint de Comarca del Matarranya Trofeu ‘Bodegas Crial’. La cita esportiva es va celebrar el passat dia 23 de març en els trams compresos entre Lledó, Arenys de Lledó i el límit amb la carretera de Calaceite. La prova, que va reunir desenes d’aficionats al motor, va comptar amb un total de nou participants, que van fer volar els seus vehicles per les carreteres matarranyenques.

La jornada de competició es va iniciar diumenge a primera hora al tram 1 que discorria per les carreteres TE-V-3303 i TE-V-V3341 entre Lledó i Arenys. Esta part de la prova, amb un traçat senzill, va permetre als pilots esprémer al màxim els seus vehicles. “La veritat és que a les primeres rondes del tram 1 vam quedar sorpresos de les velocitats mitjanes que van traure els pilots. De fet, Fernández va aconseguir una mitjana final de 135 quilòmetres per hora“, va explicar Jesús Baquero, president del Reial Automòbil Club Circuito Guadalope, entitat organitzadora de la cita en col·laboració amb la Comarca del Matarranya i els ajuntaments de Lledó i Arenys.

Després d’un petit recés, la competició va continuar en el tramat 2, que va obligar els pilots a donar el millor de si en una via plena de revolts que discorre des d’Arenys de Lledó al límit amb la carretera A-1413. “Si el primer tram va ser molt ràpid, en el segon els participants van haver de demostrar seua perícia al volant”, va aclarir Baquero. En finalitzar la prova, i per només 19 segons de diferència, l’equip format per Rubén Fernández i Vanessa Valle es va imposar a Cristian García i Rebeca Liso que van acabar segons. La tercera posició va ser per a Pablo Fortuño i Rubén Correas. Segons Baquero, “l’emoció es va mantindre fins al final, ja que García va estar retallant temps en les últimes passades del tram 2”.

La jornada es va tancar amb un dinar de convivència entre voluntaris, pilots participants i membres de l’organització, que es van mostrar molt satisfets del desenvolupament d’esta segona edició del Ral·li-Sprint Comarca del Matarranya. “La veritat és que estem molt contents perquè tot va anar molt bé. Vam tindre un temps acceptable i els pilots han gaudit molt dels dos trams, segons ens han comentat. A més el públic, tot i el fred i el vent, ha respost bé. L’únic punt negatiu va ser la baixa participació que està lligada al mal context econòmic i és alguna cosa contra la que no podem lluitar i ja hem notat en altres proves”, va defensar el president del Reial Automòbil Club Circuito Guadalope, que també va afegir que “estem satisfets i, com tenim el suport de la Comarca del Matarranya, ja estem pensant quin serà el traçat de la tercera edició”.

Més informació: