Els lladres tornen a Cinctorres amb un modus operandi similar als robatoris registrats durant la tardor

comarquesnord.cat . Cinctorres . divendres, 28 de març de 2014 .
Etiquetes:

Cinctorres va tornar a viure una nit de robatoris. Feia mesos que els lladres no actuaven en el municipi, però fa uns dies van tornar i es van portar, de diversos magatzems i granges, una furgoneta, mil litres de gasoil i una formigonera. El modus operandi va ser similar al d’altres vegades, sent objecte dels lladres espais de les afores del poble. En aquesta ocasió, van tornar a la partida de la Creu i una zona propera, just en l’accés per la carretera que arriba des de Morella.

El dijous es va conèixer la bona notícia que la Guàrdia Civil de Rossell va recuperar en Sant Rafael la furgoneta sostreta a Cinctorres. Un fet que per a l’alcalde de la localitat dels Ports, Toni Ripollès, és curiós ja que “últimament els vehicles que roben en la localitat apareixen tots en Sant Rafael, caldrà veure si tenen alguna relació”.

D’altra banda, el primer edil va tornar a mostrar el sentiment de “impotència” encara que els últims episodis no han estat tan importants com els viscuts durant la tardor. “S’ha ampliat la instal·lació d’alarmes i això es nota perquè els dos últims robatoris que hem tingut no han estat majors gràcies a que han saltat avisos en diversos magatzems” indicava Ripollés. Un altre aspecte que va tornar a ressaltar l’alcalde està en què possiblement els autors segueixin els moviments dels veïns “una cosa estranya és que la furgoneta que van robar era la primera nit després d’unes setmanes que els propietaris la deixaven en aquesta cotxera i just aquest dia la van robar”. Des de la Guàrdia Civil de Morella es continua amb les recerques per detenir als lladres i esclarir els fets d’aquests episodis de robatoris que pateix Cinctorres des de fa uns mesos.

Més informació: