Arnes cau contra Amposta (0-4) en la primera derrota de la present temporada

comarquesnord.cat . Arnes . dissabte, 29 de març de 2014 .

L’Arnes Femení-7 va cedir este cap de setmana la primera derrota del present any en caure contra Amposta (0-4). Dura derrota però resultat enganyador, ja que el partit va estar molt equilibrat i no es va decantar cap a les visitants fins als últims minuts. La primera part va acabar sense gols (0-0). Arnes va esperar el rival. Va jugar a defensar el resultat i esperar les contres. D’aquí l’única ocasió de gol local. Estefania va marxar per la banda dreta. Va fer el passe de la mort. Però no hi havia cap companya per rematar la jugada. Amposta, per la seua part, va tindre el domini de la pilota. Però només va tindre dos ocasions. La primera va marxar per dalt. La segona la va parar Irina. A la segona part, Arnes va canviar d’estratègia. Va anar pel partit. Va estirar línies. Però els pals van impedir el gol local. El que són les coses. Amposta va esperar a la contra. I en una d’elles va fer el primer (0-1). Corria el minut 60 de partit i el gol va ser de la 7, la millor jugadora visitant. Arnes va anar a la desesperada per l’empat. Però en una nova contra, Amposta va matar el partit (0-2). En el descompte -l’àrbitre va allargar 5 minuts- van arribar dos gols més amb un Arnes bolcat a l’atac. Des de l’equip local van lamentar la permissivitat del col·legiat en algunes accions de la primera part. Algunes jugadores de l’Arnes van acabar el partit tocades. Amb esta derrota, Arnes manté la primera posició, i ha sumat 58 punts després de guanyar el Ginestar el passat divendres (0-6).

L’entrenador de l’Arnes, David Pallarès, va reconèixer que “a la primera part vam ser més conservadores. A mantindre el resultat. Ens sentíem còmodes darrere. I a la segona part vam crear moltes ocasions. La seua portera va estar molt bé. Vam fer dos pals. I elles ens van matar a la contra. Natres vam plantejar un partit com no hem fet en tota la temporada. Un partit molt defensiu”. Pallarès es va mostrar content amb totes les seues jugadores perquè van seguir el guió previst. “La primera part va ser bon. I la segona, també. Més fluixa defensivament. Però això sempre pot passar”. L’entrenador d’Arnes no va estar molt content amb algunes decisions arbitrals, en accions prou lamentables. “El futbol és un esport de contacte. Però va haver dos entrades, una de fer mal i sense pilota, que s’han de tallar”. Rocío va acabar molt tocada el partit. Derrota dura però de la que es trauen coses i conclusions positives. “Amposta ens ha guanyat. Ha demostrat que és un gran equip. I això encara dóna més mèrits a esta lliga que hem guanyat i que no ha segut tan fàcil com demostren els resultats”. La temporada es tancarà d’aquí a dos setmanes amb l’última jornada. Arnes anirà al camp de l’Aldeana, equip que a la primera volta ja va guanyar en certa comoditat.