La foundant i les cupcakes protagonitzen el taller més dolç

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 29 de març de 2014 .
Etiquetes: ,

La seu de la Comarca del Matarranya va aplegar el passat dissabte 29 de març un taller molt dolç. I és que, per segon any consecutiu, el Departament de Joventut va posar en marxa un taller de foundant i de cupcakes que va generar bastant d’interès entre les amants de la pastisseria i els dolços. Enguany s’hi van inscriure un total de 16 persones, tot dones, que van aprendre de les mans de les professores pastisseres com fer galetes i cupcakes ben divertides. Les assistents van transformar magdalenes de diferents sabors en sols i gelats, i van vestir una galeta de gingebre amb roba infantil. Taller productiu que es va allargar pràcticament cinc hores.

Des del Departament de Joventut, Arturo Queral va dir que “el taller va començar amb la preparació de la massa”, per després aprendre com “engalanar les cupcakes i galetes amb diferents materials”. Queral va afegir que “algunes alumnes venien amb idees molt clares”, encara que el taller va servir “per aprendre noves tècniques i nous materials que van descobrir i tractar. Les professores van ensenyar a fer la decoració en foundant, fer cremes pastisseres i treballar en aromes i textures. Un taller molt complet”. El resultat, treballs espectaculars i amb dissenys que porten “molta faena. Cupcakes molt bones i que inclús sabia mal pegar-li un mos”, va recalcar Queral.

Enguany tampoc ha hagut hòmens entre els participants. Pel que fa al balanç del taller, des del Departament de Joventut van explicar que “la gent està molt contenta. Van aprendre moltes coses. Va ser un taller molt productiu, encara que la jornada es va allargar bastant perquè este món dóna molta faena. Però va valer la pena. Els resultats són molt vistosos. I el resultat te’l pots emportar a casa”, va sentenciar Arturo Queral.

Més informació: |