El Cretense cau contra el Teruel (1-0) però sap contindre un dels candidats a l’ascens

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 30 de març de 2014 .

El Polideportivo Cretense va caure este cap de setmana per la mínima (1-0) al camp d’un dels grans candidats a pujar de categoria. Victòria d’un Teruel B que va haver de suar de valent per emportar-se els 3 punts i seguir eixa disputa tan emocionant amb el Calanda per la primera posició. Els de Queretes van viatjar a la capital provincial conscients que qui s’ho jugava tot era el rival. Va saltar al terreny de joc sense nervis i amb l’objectiu de mantindre el màxim de minuts possibles la porteria a zero, de tal manera que el rival es posés nerviós i que es veiés obligat a obrir forats. El guió va eixir a la perfecció durant la primera part. Els locals van tindre la pilota, la van tocar molt, van fer el camp més gran inclús del que és Pinilla i a base de marejar el rival van tindre les seues ocasions. En van tindre dos de clares a la primera part. Però per fortuna per al Cretense, les dos esquadres van arribar al descans en empat (0-0). A la segona part, gol del Teruel B als pocs minuts. Encara així, els locals estaven neguitosos, i veien com en una errada el partit se’ls podia complicar. Van anar pel segon. Però d’ocasions clares durant la segona part, la del gol i gràcies. Quan el Cretense es va reposar del gol, va estirar línies i va buscar l’empat. Arribava a l’àrea del rival, va penjar algunes pilotes als jugadors de dalt, però ocasió de perill, pràcticament ni una. El resultat va acabar així, i la notícia amarga del partit va ser la doble amonestació de José Juan, que es perdrà el partit a Queretes contra Híjar.

L’entrenador del Polideportivo Cretense, Alfredo Fuster, va destacar que “vam anar a Terol conscients de que el camp es faria gran. L’objectiu era que a partir de la mitja nostra no crearen ocasions de perill, no feren gols i es posaren una mica nerviosos”. La primera part va acabar sense gols, encara “que ells van tindre dos ocasions clares de gol per a fer-ho. Vam arribar al descans empatats i es va veure com al Terol no li sortien bé les coses”. A la segona part, els locals van fer gol. “Ens van marcar prompte. Això va condicionar una mica el partit. Vam decidir aguantar uns minuts més. Fins que vam decidir estirar línies. A la segona part, el rival va baixar una mica físicament i natres ho vam aprofitar per arribar a porteria”. El Cretense arribava a l’àrea, “penjàvem pilotes de perill, encara que ocasió clara molt clara no en vam tindre cap”. No ho va tindre fàcil el Terol, que a la segona part ells “només van fer tres xuts a porteria, un d’ells el gol”. El tècnic del Cretense va reconèixer que “l’equip fa el camp molt gran. Si ho és, encara el fan més gran”. Els de Queretes van acabar el partit amb un jugador menys per la doble sanció de Momblanc en el minut 89. Baixa contra Híjar important. Precisament, contra Híjar el Cretense intentarà recuperar la senda de la victòria i seguir amb eixes bones sensacions que ha donat esta segona volta. L’equip està en el millor moment de l’actual temporada.

Amb esta derrota, el Cretense ha baixat a la 8ena posició, sumant 40 punts, per davall del Castellseràs, que en té 41. El pròxim rival serà Híjar, que arribarà enmig de la Fira del Vi i el Mercat Medieval.