El Pena-roja trau 3 punts contra Híjar (4-2) i ja ha sumat 10 victòries esta temporada

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 30 de març de 2014 .

El Pena-roja va sumar este cap de setmana la 10ena victòria de la temporada, després de superar Híjar (4-2). Victòria davant d’un rival directe i diferència de gols favorable amb un rival que fins l’última jornada havia sumat els mateixos punts que el Pena-roja. L’equip entrenat per Laris i Vinya no va desaprofitar l’oportunitat d’escalar fins a la 9a posició, ja que Escatró i Calaceit van punxar. Pena-roja va fer una gran eixida, firmant dos gols en pràcticament 10 minuts. El primer d’ells va ser molt matiner, obra de Ionut. Gran gol que va arribar al minut 4 de partit i que va animar el públic assistent. Javi va fer el segon 5 minuts més tard i li donava tranquil·litat a l’equip del Matarranya. La sortida del Pena-roja va ser molt bona. Es va tocar molt la pilota al mig del camp i es van obrir molt les bandes. 20 grans minuts on l’equip del Matarranya hagués pogut fer dos gols més. Pena-roja perdonava i Híjar començava a agarrar aire. D’aquí que a les portes del descans reduïren distàncies (2-1). A la segona part, només començar, penal a favor d’Híjar. El fallen. Però tants i nervis defensius van acabar amb l’empat (2-2). Aquí va haver canvi de mentalitat. I Pena-roja es va posar les piles. Falta perillosa al frontal de l’àrea que no va acabar amb gol de miracle. Penal a favor que va fallar Rafa. Roja directa al porter visitant. I finalment, gol d’Escuín (3-2) amb passe de la mort de Javi. Amb este gol, el partit va morir. En els últims minuts, Javi va fer el quart i va firmar un gran partit a títol personal. Victòria que ha situat Pena-roja en 9ena posició, sumant 32 punts esta temporada.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “vam eixir molt bé. Molt concentrats i motivats. Tot el contrari que en altres partits. Vam marcar molt d’hora. I això va donar molta moral”. Gol matiner de Ionut, el primer d’esta temporada. “Va ser un gran gol que ens va donar molt tranquil·litat”. Laris va reconèixer que “els primers 25 minuts del Pena-roja van ser molt bons. Vam fer dos gols i inclús hagueren pogut entrar-ne més”. Decisions arbitrals que no van agradar l’afició local, com fores de joc molt discutides que deixaven a Javi sol davant el porter. Pena-roja “va tindre ocasions molt clares de gol. El resultat hagués pogut ser perfectament de quatre o cinc gols a favor a la primera part”. El partit va tindre de tot. I Pena-roja també va patir moments de nervis. Gol del rival fregant el descans. A la represa, fallen un penal, però no perdonen en una nova ocasió. Però amb el (2-2) “Javi es va tirar l’equip a l’esquena. Va fer 20 minuts espectaculars. En una jugada d’ell, passe de la mort a Escuín i aquí va acabar el partit”. Prèviament, Pena-roja va fallar un penal. Laris es va mostrar molt orgullós del seu equip, qui va destacar que “esta temporada hem fet més de 50 gols, que per a natres és una fita molt gran”.

Amb esta victòria, el Pena-roja ha escalat tres posicions i s’ha posat en 9ena posició en estos 32 punts. La pròxima jornada, primer derbi de la segona volta per als de la serra, que aniran al camp del Massalió. L’any passat Pena-roja va eixir escaldat d’este camp.