Valderrobres supera Valdealgorfa (1-2) sense fer un bon partit i suma la 6ena victòria seguida

comarquesnord.cat . Valdealgorfa . diumenge, 30 de maig de 2014 .

Valderrobres manté la seua bona ratxa i este cap de setmana va sumar la 6ena victòria consecutiva. En esta ocasió va superar Valdealgorfa en un partit gris del conjunt del Matarranya. No va ser la millor jornada de l’equip de Rebullida. Més bé el contrari. De la mateixa manera que la jornada anterior contra Samper, va necessitar rebre un gol en contra per despertar-se. Este va arribar al minut 22 de partit. En els primers minuts de partit, Valderrobres va tindre un parell d’ocasions per obrir el marcador, però la porteria se’ls va fer menuda als davanters. Amb el gol en contra (1-0), Valderrobres va estar millor. Va aterrar del cel i va jugar més bé. D’aquí que el gol va arribar en la primera jugada de toc de l’equip. Juan Pablo es va plantar davant del porter i va empatar (1-1). Minuts més tard, el porter local va fer una d’aquelles eixides on t’ho pots emportar tot per davant. Va fer una mala acció, inclús interpretada com agressió, i va veure la roja directa. Valdealgorfa es va quedar en un jugador menys, encara que sobre el terreny de joc no es va notar gaire. A la segona part, Andreu va posar per davant el seu equip (1-2), i Valderrobres va estar a punt de sentenciar a la següent jugada, però la pilota va marxar fregant el pal. Amb el resultat tant just, Valdealgorfa va buscar l’empat llançant pilotes dins l’àrea. Valderrobres va acabar arreplegant-se, buscant les contres. I va tocar patir una mica. Victòria important per al Valderrobres, que ha pujat a la 4ta posició. La pròxima jornada jugarà contra l’Sportin.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va destacar que “no va ser un bon partit. Poca intensitat, camp menut. I el més interessant i positiu és el resultat. Vam tindre dos bones ocasions als primers minuts de partit”. En una jugada aïllada, el rival va fer el gol inicial de rebuig. “No ens esperàvem el gol i no estàvem còmodes”, va dir Rebullida. Però “quan vam fer tres passes seguits ens vam presentar davant el porter i empatem”. Gol important. Poc després, “guanyem l’esquena a la defensa. El porter surt a per totes, en plan Karate Kid, i roja directa que inclús pot interpretar-se agressió. Els últims minuts de la primera part són nostres. Però una vegada més, la porteria se’ns fa menuda i no hi ha manera de fer gol”. Valderrobres va jugar tota la segona part amb un home més. “Havíem de resoldre el partit. I en els primers minuts fem gol i vam tindre algunes ocasions que marxen fregant el pal”. Els del Matarranya no van matar el partit, “i això va donar ales al rival. Tenen jugadors molt forts. Van buscar la pilota bombejada dins l’àrea”. Al final “va tocar patir una mica”. Important victòria, que serà el precedent d’un interessant partit contra Alcanyís. Si Valderrobres supere el rival, pujarà a la 5ena posició.

Amb esta victòria, Valderrobres confirme el bon estat de gràcia i escale fins a la quarta posició, sumant 52 punts. La pròxima jornada pot ser molt important per a l’esquadra del Matarranya.