L’Ajuntament de Morella reforça la Brigada Municipal mitjançant el Pla d’Ocupació 2014

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 31 de març de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha adjudicat avui dues places de peó d’obra per reforçar la Brigada Municipal i ha creat una Borsa de Treball per a les pròximes contractacions del període estival. A més, continua obert el termini fins al 10 d’abril per optar a dues beques de les àrees de cultura i turisme i també es crearà una borsa per a futurs reforços. Aquestes ofertes formen part del Pla d’Ocupació 2014 que va anunciar el consistori morellà a principis d’any i, a través del qual ja s’ha contractat a una monitora per a l’Escola Infantil i un policia i es reforçaran diverses àrees en els pròxims mesos.

El regidor d’hisenda, Amadeu Bordàs, destaca que “el Pla d’Ocupació 2014 té els objectius de mantenir els llocs de treball existents i de reforçar les àrees d’educació, policia, museus, turisme, brigada o neteja”. A més, assenyala que “gràcies a aquestes contractacions i al treball de tota la Brigada Municipal, s’intensifiquen les actuacions de cara a Pasqua i l’estiu amb diferents obres que es realitzaran tant a Morella com en les diferents localitats”. Aquestes es duran a terme dins del Pla Municipal de Rehabilitació Urbana i inclouran algunes actuacions com reparacions de carrers, noves instal·lacions o millores de zones verdes. Bordàs també explica que “Morella té uns serveis municipals molt potents i hem de continuar potenciant-los per oferir la millor atenció als nostres veïns i visitants”. Finalment, l’edil apunta que “la Generalitat Valenciana va deixar d’oferir els programes per realitzar diferents reforços estivals, de manera que l’Ajuntament de Morella tornarà a realitzar aquestes contractacions eventuals de cara a l’estiu”.

Cal recordar que les places que avui s’han adjudicat tenen una durada contractual de sis mesos. Per al lloc es requeria la Targeta Professional de Construcció i el permís de conducció B. A més s’han valorat les situacions d’atur i personals i els cursos i formació realitzats, a més d’altres mèrits que puguen ser d’interès per al lloc de treball.

Més informació: