Vilafranca convoca dos beques de formació d’estudiants en l’àmbit local

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 31 de març de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca ha fet pública la convocatòria de dues beques de formació. L’objectiu principal de les bases te com a finalitat la formació dels estudiants en l’àmbit local. En aquest sentit i amb la finalitat de beneficiar als estudiants, l’Ajuntament de Vilafranca s’ha adherit al programa de pràctiques formatives de la Diputació de Castelló.

L’àrea de les activitats es centra en cultura, turisme, joventut, esport, administració, instal·lacions i edificis municipals, parcs, jardins i medi ambient. Les beques estan dotades cadascuna d’elles amb un import de 500 euros mensuals i la duració màxima serà de dos mesos, a desenvolupar entre els mesos de Juny a Octubre.

Per a poder optar a aquestes beques, s’ha de ser veí de Vilafranca amb anterioritat a l’11 de febrer de 2014 i comptar amb els 18 anys complits. També és requisit obligatori estar cursant algun dels següents ensenyaments oficials: Cicles Formatius de Formació Professional, Graus, Diplomatures i Llicenciatures relacionades amb un àrea d’activitat objecte de la convocatòria. No trobar-se en cap de les circumstàncies arreplegades a la Llei 38/2003, General de Subvencions, estar al corrent d’obligacions tributàries i no estar gaudint de cap altra beca o ajuda.

El termini per presentar les sol·licituds serà fins el 7 d’abril de 2014, al registre de l’Ajuntament de Vilafranca a l’Avinguda del Llosar nº26.

Cal destacar que l’Ajuntament de Forcall, presidit per Santiago Pérez també ha presentat la convocatòria d’aquestes beques amb l’objectiu de que els estudiants puguen adquirir experiència professional. Altres ajuntaments com Cinctorres i Morella han presentat la convocatòria, que en el cas de l’Ajuntament de Morella està adreçada a l’àrea de cultura i turisme. Moltes de les poblacions més menudes de la comarca dels Ports, s’han fet també ressò de la convocatòria.

Més informació: