Asetmico lliura el seu premi a Comunicacions dels Ports

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 6 d'abril de 2014 .
Etiquetes: , ,

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico) va celebrar ahir a la nit la seva festa anual a l’hotel Cardenal Ram. En ella, va entregar el seu premi a l’empresa Comunicacions dels Ports, per la seva contribució a la promoció de Morella durant les tres dècades que porten els seus mitjans de comunicació en funcionament. En l’acte de reconeixement a aquesta empresa van participar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el diputat de turisme, Andrés Martínez, la presidenta de Asetmico, Raquel Ferrer, el seu vicepresident, Carlos Gutiérrez, i la secretària, Maria Puig. Va recollir el premi el president de Comunicacions dels Ports, Poli Facundo, qui va destacar la importància que es reconega a l’empresa a la comarca, després d’haver rebut diferents premis a nivell europeu i autonòmic, durant aquesta trajectòria.

El primer edil morellà afirmava que “és molt important tenir mitjans de comunicació al territori i Comunicacions dels Ports realitza un servei importantíssim i ha fet una contribució molt important per a la promoció de Morella durant aquestes dècades”. A més, recordava totes les activitats que es van realitzar al final de l’ any passat i que van aconseguir acostar Morella a periodistes i escriptores tan rellevants com Rosa Maria Calaf o Rosa Regàs. També va explicar l’última iniciativa que s’ha dut a terme al costat dels empresaris de la ciutat, el programa i fullet informatiu per als turistes “Què fer a Morella”.

Respecte a la situació turística, Ripollès assenyalava que “durant tots aquests anys, la col·laboració i el dinamisme en el treball conjunt entre els empresaris turístics i l’Ajuntament ha estat fonamental per impulsar projectes de gran rellevància per a Morella i, aquest camí conjunt és el que hem de continuar fent”. A més, destacava que “és molt important aprofitar la nostra història i la nostra cultura, per atreure visitants a la nostra ciutat, com passarà aquest any amb la commemoració del 600 aniversari de Converses de Morella, per al qual des del proper dissabte ja començarem el “Viatge Medieval al castell” o, al fet que gràcies a la seva celebració, aquest any ja comptem amb set congressos confirmats”.

En aquest sentit , ha apuntat diferents accions que s’estan duent a terme per aprofitar i posar en valor els recursos de la localitat, com ara la col·laboració territorial, les proves esportives, el projecte Morella Singletracks, la marca de qualitat Productes Morella, la col·laboració institucional amb universitats… Per la seva banda, la presidenta d’Asetmico repassava les iniciatives dutes a terme en l’últim any i va subratllar la necessitat de recuperar relacions històriques, com es pretén amb el projecte “Tres territoris, una mateixa terra”.

La festa d’Asetmico, que ja compta amb més de 25 anys, també va servir per degustar els productes de la comarca dels Ports. A més, diferents proveïdors van tornar a oferir productes que es van sortejar entre els assistents.

Més informació: | |