Calaceit cau al camp del Chiprana (1-0) tot i fer un bon partit

comarquesnord.cat . Chiprana . diumenge, 6 d'abril de 2014 .
Etiquetes:

Calaceit no va poder superar este cap de setmana al Chiprana, tot i fer un bon partit a domicili (1-0). Els del Matarranya van afrontar el partit amb moltes ganes i van posar el rival contra les cordes. Un Chiprana que com ha demostrat durant els últims mesos s’ha fet molt conservador i un gol li val per a endur-se els 3 punts. Els dos equips van saltar al camp molt concentrats, conscients de la importància de la victòria. Els locals, per a seguir l’estela del Valderrobres, i els visitants per lluitar a la zona mitja. Ocasions se’n van veure a les dos porteries. Calaceit va estar molt ben posat al mig del camp. I el rival es veia obligat a jugar a la pilotada. Molts de nervis de l’esquadra local, que només van respirar tranquils quan van fer el seu gol. Corria el minut 31 de partit. A partir d’aquí, els locals van delegar la pilota al Calaceit i les millors ocasions van ser per als visitants. La més clara, als últims minuts de partit. El porter de Chiprana va desviar un bon xut dels visitants, que va impactar contra el pal. Prèviament, Calaceit ja havia avisat l’equip local. A les acaballes del partit, falta dins l’àrea que no veu l’àrbitre. Els del Matarranya reclamaven pena màxima. Al final, derrota per la mínima en un bon partit del Calaceit, que a partir de la pròxima jornada tindrà rivals més assequibles. És de vital importància puntuar en el pròxim partit a casa.

Pere Esteve, jugador del Calaceit, va detallar que “va ser un partit molt igualat. No es van trobar còmodes. Natres estàvem molt ben posats al camp i no els vam deixar jugar al que volien”. Esteve va apuntar que “Chiprana va dels primers. Però no va jugar absolutament a res. Pilotades a dalt i prou. La van tocar molt poc”. En canvi, Calaceit “vam tindre les nostres. Però els gols s’han de fer. En els últims minuts vam tindre una ocasió molt bona que va traure pels pèls el porter i va anar al pal”. El camp “és pesat. I està fet caldo. Preferim jugar al nostre que al seu, encara que sigui d’herba”. L’equip va sortir content del partit. “Vam anar amb ganes per sorprendre el Chiprana. A partir d’ara, que ha acabat el més fort, hem de donar la talla contra els equips de baix”. Esteve va explicar que esta setmana “hi havia alguna decisió tècnica” més que baixes. Per això no es va tancar convocatòria. Pròxim rival serà Azuara. “Este partit ha de marcar els pocs que queden. S’ha de començar a guanyar, i sobretot a casa”. Per a Calaceit “serà una final de cara als socis i la gent que ens ve a veure. Cal guanyar sí o sí”.

Amb esta derrota, el Calaceit ha baixat a la 11ena posició, sumant 29 punts. La pròxima jornada serà clau per a trencar una mala ratxa que dura 9 jornades. sol només ha sumat 1 punt dels últims 27 possibles.

Més informació: