El Cinctorrà, virtualment salvat a la 1ª Regional

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 8 d'abril de 2014 .
Etiquetes:

El C.E. Cinctorrà donava un pas quasi definitiu per a la permanència, en superar per 1 gol a 0 a l’Alcalà, al Camp del Pla de Mig Ull. Partit intens el que es va viure a Cinctorres, amb un oratge esplèndid i una gran entrada de públic al camp. L’Alcalà, setè classificat amb 36 punts seria un rival difícil i exigent per al Cinctorrà. El gol d’Alejandro, decantaría per als locals el partit.

Ja es va veure des del principi, que l’encontre Cinctorrà-Alcalà, seria un partit de pocs gols. Fin i tot a la primera part, donaria la sensació de que el primer que marcara podría aconseguir la victòria. El Cinctorrà va dominar el joc a la primera part, amb un Alcalà molt ben posicionat al terreny de joc i demostrant els motius de la seua còmoda situació classificatòria.

Al minut 23 es produiria un gran ensurt, amb la lesió del porter Cristian, patint un fort cop a les costelles. Va ser substituit per Rubén Traver. Afortunadament, s’està recuperant satisfactòriament. El Cinctorrà tindria una clara ocasió amb un penal a favor, que Mampel fallaria. El gran especialista des del punt de penal del Cinctorrà no va encertar aquesta vegada. Amb el 0-0 acabava la primera part.

A la segona, el Cinctorrà buscaria inaugurar el marcador. Alejandro disposaria de diferents remats de cap, però al minut 62 encertaria amb la porteria. Un nou remat de cap permetia el 1-0 i avançar al Cinctorrà al marcador. Però la segona part no seria fàcil. L’Alcalà ho intentaria i apretaria a la recta final del partit. El Cinctorrà es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió amb targeta roja directa de Mampel en una xicoteta ‘tangana’.

El Cinctorrà va poder aguantar i sumar una victòria que el situa amb 35 punts, molt a prop d’aconseguir una permanència ja que es pot donar quasi per feta.

Més informació: