El Morella perd en mig d’un ambient hostil

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 8 d'abril de 2014 .

El Morella no va poder traure res positiu del seu desplaçament a Sant Joan de Moró, on cauria pel resultat de 2-1. Partit marcat per l’ambient hostil en contra del Morella i un fantàstic arbitratge. El Moró va fer tot el possible per a que els tres punts no se li escaparen en aquest partit i mantenir opcions per salvar la categoría. El Morella s’avançava al marcador amb un gol d’Àngel a la primera part. A la segona el Moró remontaria i acabaria guanyant el partit. Més que guanyar-lo el Moró, tal vegada el va perdre el Morella.

Partit poc agradable, ambient hostil del públic amb el Morella i un gran arbitratge per part de David Puchal Solé, que controlaria en tot moment la situació. Fins i tot els jugadors del Morella passarien un per un a felicitar-lo pels vestidors.

L’acta del partit reflexa aquest ambient i les continuades pèrdues de temps per part del delegat local, sense balons a la recta final del partit, que eren llançats pel públic fora de la instal·lació. També es donava el cas contrari, quan atacant el Morella, apareixien fins a 4 o 5 balons. Segons l’àrbitre a l’acta del partit “un grup d’unes 20 persones amb samarretes negres no van parar d’insultar i increpar als jugadors del Morella i mí mateix”. L’àrbitre va allargar el partit 8 minuts com a conseqüència de les excesives pèrdues de temps per la falta de balons.

El Morella marcaria a la primera part per mediació d’Àngel, que faria el 0-1 al minut 17. Una primera part en la que el Morella seria el dominador del joc i controlaría bé la situació.

A la segona part, la situació canviaria totalment i el Moró apretaría de debó. Els locals capgirarien la situació per acabar guanyant per 2-1 i mantenir encara opcions d’aconseguir la permanència a la 1ª Regional.