Pena-roja supere Massalió (1-3) en un derbi carregat de nervis i faltes

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 6 d'abril de 2014 .
Etiquetes: ,

Massalió i Pena-roja van protagonitzar este cap de setmana un nou derbi entre equips del Matarranya. Victòria que es va decantar cap al costat visitant (1-3) en un partit carregat de nervis i moltes faltes. De fet, algun jugador del Pena-roja va marxar del xoc lesionat i algun altre amb punts de sutura. Futbolísticament parlant, una part per a cada equip. Pena-roja va ser superior a la primera part, acumulant molts jugadors al mig del camp i sent superior pel joc aeri. Massalió, per contra, va tindre dificultats per a traure la pilota i no es va sentir còmode en els primers 45 minuts. En una jugada dins l’àrea, gol en pròpia porteria del Massalió. Torretes va fer el segon visitant (0-2) des del punt de penal. I Javi va tindre una gran ocasió amb bona parada del porter local. Així es va arribar al descans. A la segona part van canviar les tornes. Massalió va eixir a mossegar. A vegades inclús en excés. I va tirar línies a dalt per a intentar reduir distàncies i posar nerviós el rival. Aquí van arribar les millors ocasions del Massalió. Però Enrique va estar molt bé darrere, igual que la seua defensa. En una contra, Javi va matar el partit, fent el tercer (0-3). El gol va estar precedit d’una falta que hagués pogut ser interpretada com agressió. Massalió va reduir distàncies de la mà de Bruno quan encara quedaven 20 minuts. Els locals van lluitar fins al final. Però el marcador ja no es va moure. Victòria molt important del Pena-roja, que mira cap a dalt. Massalió, per la seua part, buscarà escalar posicions durant Setmana Santa amb els partits que encara té aplaçats.

. El punt de vista local

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va explicar que “vam començar molt apagats el partit. No podíem fer el nostre joc. No sé si va ser perquè estàvem mal posats al camp o perquè el Pena-roja va estar millor. Ens vam fer un gol en pròpia i encara ens va anar pitjor”. A la primera part “Pena-roja va posar molts jugadors al mig del camp i els nostres van tocar molt poques pilotes. No vam fer el nostre joc”. L’entrenador local va reconèixer que l’equip estava molt preocupat. “Vam arribar molt poc a la porteria d’ells. Vam fer algun canvi de jugadors, de posició, i vam tindre més ocasions”. I això es va notar a la segona part. “Vam tindre ocasions clares de gol. I tenen un gran porter, dels millors de la categoria”. Massalió penjava pilotes, “però tallaven molt bé els seus defensors. Vam fer un gol. Vam tirar a dalt. Però no en vam poder fer més”. Moi va dir que “un segon gol local hagués canviat el partit”. Massalió va jugar el partit amb un jugador de porter per la falta d’efectius. L’entrenador creu que “això provoque una mica de recel a tots els jugadors. Estar més pendent de darrere”. Moi també va tindre bones paraules per al Pena-roja. “Té un jugador decisiu i molt ràpid a dalt. I té un porter molt bo. Em va agradar. Dels equips que més m’ha agradat esta segona volta”.

Amb esta derrota, Massalió es manté en la 14ena posició, sumant 18 punts. De cara a la pròxima jornada aniran a Alcorisa. Rival i superfície molt complicada.

. El punt de vista visitant

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va defensar que “va ser un molt bon partit del Pena-roja. Un partit que teníem moltes ganes de jugar perquè encara no havíem pogut guanyar mai el Massalió. Sabíem que el partit seria dur i complicat, però crec que el partit se’l va merèixer el Pena-roja”. Arribar al descans còmodes era un bon senyal. “El resultat demostrava la superioritat del Pena-roja. La primera part va ser nostra. Haguérem pogut marcar un altre gol, amb gran aturada del porter”. A la segona part van canviar les tornes. “Vam sortir a esperar. Ells van sortir molt forts al camp per no dir molt durs perquè va haver entrades molt dures. En un contraatac Javi fa el tercer gol i aquí s’acaba el partit”. Torretes inclús va tindre un altre penal per a matar el xoc. “No ho tenim de cara. Intentarem millorar en este aspecte” perquè l’equip ha fallat tres dels quatre últims penals. Laris es va queixar per les faltes constants de l’equip rival. “Tenim 5 jugadors tocats, dels quals dos estan bastant tocats per entrades dures. Encara que cadascú juga com pot i és l’àrbitre qui té l’autoritat de parar la duresa del joc. Si no ho fa, passa el que va passar al camp”. De fet, un jugador del Pena-roja va acabar amb tres punts de sutura a la cama. L’entrenador de Pena-roja va ser expulsat. Laris també es va mostrar molt satisfet per la campanya. “La novena posició es molt bona per a natres. Estem fent un bon any”.

Amb esta victòria, el Pena-roja es manté en la 9ena posició, sumant 35 punts. De cara a la pròxima jornada, nou derbi del Matarranya contra el Cretense. Els dos equips estan en un bon moment.

Més informació: |