Valderrobres supera en resultat (3-1) i posició un Sportin que ho va protestar tot

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 6 d'abril de 2014 .

El Valderrobres ha pujat fins a la tercera posició després de superar l’Sportin, un rival directe (3-1). Els del Matarranya van plantejar un xoc seriós que se’ls va posar de cara, sobretot perquè el rival es va dedicar més a protestar-ho tot que a jugar a futbol. De fet, l’Sportin es va fer l’harakiri i va marxar del partit de forma inexplicable. I això que el partit va començar molt igualat. La primera mitja hora de joc va ser ben digna, amb dos equips que volien emportar-se els 3 punts i seguir en la lluita per les places d’ascens. I als d’Alcanyís només els va caler una ocasió per obrir el marcador. Corria la mitja hora de partit (0-1). Sportin tenia el partit on volia, però se’n va anar abans d’hora. 5 minuts més tard, dura entrada del capità visitant. Segona groga i expulsió. Els d’Alcanyís es quedaven en un jugador menys. Al 43 de partit, Valderrobres va empatar el xoc gràcies al gol de Andreu. Instants després, l’àrbitre va assenyalar el descans. Moment que els jugadors visitants van aprofitar per menjar-se al col·legiat. I alguna cosa li deuria dir el segon capità, perquè el va expulsar. Els d’Alcanyís es quedaven en 9. I per davant els quedaven 45 minuts de patiment. Valderrobres va anar pel partit. El segon gol va trigar en arribar. Però Borja, d’un potent xut des de fora de l’àrea, va fer un important gol al minut xx (2-1). Aquí Sportin es va ensorrar. I el Valderrobres ho va aprofitar per fer el gol de la sentència (3-1). Gran gol de Saumell des de fora de l’àrea. El xou visitant no va acabar aquí. Doble amonestació per a un tercer jugador que deixava el seu equip en 8 jugadors. L’entrenador visitant també va ser expulsat. Al final, victòria de Valderrobres, la 7ena consecutiva. La pròxima jornada tindrà un difícil paper contra Teruel B.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va recalcar que “el partit havia de ser complicat. Però per decisions extraesportives, l’Sportin va marxar del partit i ens va fer el camí més fàcil”. Rebullida va recordar que “hi ha 10 grogues” per als visitants. “Tres jugadors expulsats i alguna més que va perdonar”. Tot i això, “el partit va començar amb molt de respecte. Ells tenen una bona defensa i natres volíem obrir molt el camp. La balança s’inclinava cap al nostre costat. Però en una jugada desafortunada ens fan gol”. La primera part va estar bastant renyida. “El nostre gol va arribar al minut 43 de partit. Era el premi al treball que estàvem fent”. En relació a les sancions, l’entrenador del Valderrobres va dir que “primer van expulsar al capità per dos targetes grogues. La segona, per una altra dura entrada”. Rebullida va considerar que “en estos partits el més important és dedicar-se a jugar. L’àrbitre ja va avisar. Si protesteu tindreu targeta. La primera que fan ells, targeta. La primera que fem natres, targeta. Natres aprenem i callem. Ells, no”. A la vegada, Rebullida es va mostrar satisfet pel treball del seu equip. “Portem una dinàmica molt bona. Els jugadors estan contents. I això surt perquè hi ha ganes i il·lusió”. La pròxima jornada, partit complicat. “Jugarem contra el Teruel. A fora. Contra el segon i l’equip que realment ha dit que vol pujar”.

Amb esta victòria, el Valderrobres ha escalat a la tercera posició, sumant 55 punts. El pròxim rival, el Teruel, serà difícil. Tot i això, Valderrobres anirà per guanyar el partit.