La Guàrdia Civil explica a Vilafranca els perills d’Internet i de les drogues

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 16 d'abril de 2014 .
Etiquetes: , ,

La Guàrdia Civil oferia a Vilafranca una interessant xerrada al voltant dels perills d’Internet i del consum de drogues entre joves al Saló d’Actes de la Casa Social. Una activitat organitzada per l’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca en col·laboració amb l’Ajuntament i adreçada especialment a pares i mares. La Guàrdia Civil sol realitzar campanyes informatives d’aquestes característiques, sent aquesta vegada Internet i el consum de drogues els temes a tractar. També solen oferir xerrades al voltant de la Violència de Gènere o altres dedicades a la Gent Gran.

Personal especilitzat de la Guàrdia Civil de la demarcació de Vinaròs es va desplaçar a Vilafranca per informar a pares i mares dels perills que poden trobar els xiquets i joves a Internet. És important saber com funcionen les noves tecnologies, ja que s’apunta que els menuts les saben utilitzar a la perfecció. És important controlar i saber a quina classe de continguts es dirigeixen els fills.

Des de la Guàrdia Civil es considera que vivim en una zona ‘relativament’ tranquila en quant al consum de drogues entre joves, vinculats als Centres Educatius. Però s’ha de tenir en compte que a les Escoles i Instituts és el lloc on els joves comencen a relacionar-se amb companys i a fer les seues amistats. En àmbits urbans, els voltants dels Instituts solen ser llocs a vigilar pel consum de drogues entre joves, encara que als pobles també s’ha d’estar atent.

Una interessant xerrada la oferida pel personal de la Guàrdia Civil a Vilafranca. Des dels Centres Educatius s’han impulsat diferents xerrades als darrers mesos al voltant de l’educació dels joves i dels riscos o perills amb els que es poden anar trobant en la vida.

Més informació: | |