Els Catarres omplin el Concert de Primavera de Morella amb ‘Postals’

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 18 d'abril de 2014 .
Etiquetes:

El III Concert de la Primavera de Morella va complir les expectatives i tornava a congregar a centenars de persones a l’Espai Firal de Morella. El grup Els Catarres va ser l’actuació estelar. A partir de mitjanit, va ser quan el públic va anar aplegant en massa al lloc dels concerts.

 

Els Catarres: "Som un grup que fem pop, fock i festiu"

El grup del Montseny parlava amb nord · la televisió comarcal abans del concert
. SECCIÓ: Vídeos

 

L’entrada al recinte ajuntaria a molta gent mentre es comprovava que les entrades i altres aspectes estigueren correctes. A l’interior, gran ambient amb moltes ganes de gaudir d’una gran nit. La música d’una discomòbil seria el nexe d’unió de les diferents actuacions. En primer lloc, actuaven els Crator. Un grup jove que va néixer al 2010 quan cinc amics de Deltebre que van decidir unir la seva formació, coneixements i influencies musicals. Aquest conjunt està apadrinat per Pep Sala, ex de Sau i ja té un lloc en el panorama musical principalment a Catalunya. En el concert, Crator va presentar el seu nou disc ‘Cendres d’un món perfecte’ i també repassaria el seu primer treball.

 

Els Catarres triomfen a l’espai firal amb la gira ‘Postals’

"El III Concert de la Prima congrega a centenars de persones"
. SECCIÓ: Vídeos

 

Tot seguit, va ser el torn del plat fort de la nit: Els Catarres. Amb la seua gira Postals, tornaven a Morella després de la seua exitosa actuació en el darrer Aplec dels Ports. L’inici va tenir molta potència amb un dels temes referència del conjunt, ‘Rock and Roll’. El ritme i la força d’este grup no es van aturar al llarg del seu concert. Altre tema que va destacar seria el de Tintín, amb el que es van donar a conéixer a moltes ràdios, que segueix sent una de les seues cançons emblema.

La nit seguiria amb molta festa i marxa a l’Espai Firal. Tancarien La Kinki Band i diferents Dj’s la nit. Aquest va ser el tercer Concert de Primavera i es tornava a realitzar per mitjà de la col·laboració entre el consistori morellà i un empresari local. Cal assenyalar que esta forma de cooperació va començar a realitzar-se ara fa uns any i gràcies a la inversió dels empresaris, han actuat en la localitat grups tan importants com La Pegatina, Manel o Bongo Botrako. La fórmula consisteix en què el consistori morellà cedeix l’Espai Firal i és la iniciativa privada la que assumix els costos de l’actuació.

Més informació: