El Pena-roja suma 3 punts més estes Pasqües (2-0)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 20 d'abril de 2014 .
Etiquetes:

El Pena-roja va sumar esta Setmana Santa una nova victòria, la que fa 12, en el partit aplaçat corresponent a la jornada 21. Tres punts més, i ja n’ha sumat 39, contra un Valdealgorfa que es va defensar prou bé però que pràcticament no va xutar a porteria. Els del Matarranya van saltar al terreny de joc conscients de la importància del partit. Una nova victòria reduiria la distància amb el Cretense a només 3 punts. El Pena-roja va anar pel partit. Va tindre ocasions. Però la pilota no volia entrar. De fet, i fins que Ionut no va obrir el marcador al 40 de joc, la tranquil·litat no va regnar entre l’afició i l’equip local. Ionut va estrenar el marcador en l’ocasió menys clara que va tindre l’equip a la primera part. Abans, els de Laris i Vinya havien tingut dos ocasions molt clares per posar-se per davant. Pena-roja va anar al descans amb victòria per la mínima (1-0), uns minuts que va aprofitar per tranquil·litzar-se. A la segona part l’equip va eixir molt més tranquil. Es va tocar molt la pilota. Es van tindre més ocasions de gol. La llàstima, que l’equip no sentenciava. L’equip va agarrar aire amb els canvis. I finalment, Ian va matar el partit en l’última jugada de partit. Victòria molt important per als del Matarranya, que han retallat les distàncies a només 3 punts amb Queretes i 5 amb Castellseràs.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va reconèixer que “era un partit molt important per a natres per consolidar la novena plaça, però també un partit trampa. Hi ha moltes festes pel mig i no saps com arribaran els jugadors”. En relació al partit, Laris va recalcar que “va ser un partit en el que vam crear moltes ocasions de gol, però on la pilota no vol entrar. Vam insistir molt. Passaven els minuts, però no entrava”. Al final, va entrar el gol, “i vam fer molt bon paper a la segona part. Van ser dos, però hagueren pogut ser quatre o cinc”. El tècnic pena-rogí va recordar que “es va jugar prou bé. Vam tocar molt la pilota. Vam arribar moltes vegades a porteria. No entrava”. I sempre està el perill “que en una jugada aïllada et poden empatar”. Amb el segon gol “va acabar el partit”. Algunes novetats en l’11 inicial, “triant els que millor estan”. Pel que fa a la resposta dels jugadors durant estos dies de vacances, Laris va defensar que “no em puc queixar. Han respost bé. Han entrenat tots i un 10 per a l’equip per les ganes i l’actitud”. Pel que fa al rival, Laris va dir que “res a veure del partit de la primera volta. Van estar millor diumenge, encara que no van tindre ocasions. Però van aguantar bé. I això que resistir els nostres davanters és complicat”. Pel que fa a la trajectòria de l’equip, José de Laris va remarcar que “estem molt contents i orgullosos. I es va veure al camp, que tot i que va caure molta aigua la gent va baixar. Es va omplir com la jornada anterior”.

Amb esta victòria, Pena-roja es manté en la 9ena posició, sumant 39 punts. De cara a la pròxima jornada, l’equip anirà a Alcorisa, rival que tenia estos dies partit aplaçat contra Escatró.

Més informació: