L’oficina de Turisme d’Ares s’integra a la xarxa Tourist Info

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . dilluns, 21 d'abril de 2014 .

L’oficina de turisme d’Ares del Maestrat s’integrarà a la xarxa Tourist Info. Així ho ha assenyalat l’alcalde d’Ares del Maestrat, Abelardo Tena, que ha destacat l’interès de la Conselleria de Turisme perquè l’oficina turística se sume a la xarxa de tota la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit Tena ha apuntat que l’oficina de turisme situada a l’antiga llotja gòtica de Ajuntament comptarà amb els equips informàtic i informació propocionada dins de la xarxa Tourist Info. La conselleria contribuirà també al manteniment de l’oficina. L’ Ajuntament d’Ares del Maestrat ha signat el conveni amb Turisme per a iniciar els tràmits d’adaptació.

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat amb la col·laboració d’una emprenedora del municipi obre tots els caps de setmana l’oficina de turisme i la seva xarxa de museus. D’aquesta manera,els dissabtes, diumenges i festius de tot l’any s’ofereix informació i visites a la cova del castell, l’antiga nevera medieval, el barranc dels molins fariners o una ruta pel nucli urbà del municipi. Així, l’oficina de turisme i la resta de museus de la localitat formen una oferta complementària per a tots els visitants.A més des de l’oficina de turisme es posa en contacte els visitants amb els empresaris de turisme rural o amb l’oferta complementària existent en la població.