Arenys de Lledó tancarà el circuit escolar d’escacs

comarquesnord.cat . La Portellada . dimarts, 22 d'abril de 2014 .
Etiquetes:

El pròxim dissabte 26 d’abril, Arenys de Lledó albergarà la tercera i última trobada del circuit escolar d’escacs que esta primavera s’ha celebrat pel Matarranya. Un circuit que va obrir Pena-roja al febrer i que va continuar a l’abril per La Portellada. En la segona trobada, més de 70 xiquets arribats dels diferents CRA del Matarranya i de l’escola de Vall-de-roures es van donar cita a La Portellada, on van xalar d’un diumenge marcat pels escacs i la germanor. Des de Comarca del Matarranya, satisfacció per l’acollida en una nova prova d’este esport.

Des de l’àrea d’esports, Rocío Zapater va destacar que “vam seguir la mateixa dinàmica que en les últimes proves i vam tindre una bona resposta”. En total, més de 70 alumnes, des d’infantil fins a algun que estudia a l’institut. Tots els participants van jugar un total de cinc partides. Les primeres dos, abans d’esmorzar. Després van parar i van reprendre la competició en cinc partides més. Els jugadors van ser dividits per nivells, i gràcies a un programa informàtic, els competidors es trobaven en jugadors d’un nivell paregut, de tal manera que així cada partida està més equilibrada.

Zapater va recalcar el bon funcionament d’estes trobades. En el cas de La Portellada, va participar gent vinguda “de Beseit, Calaceit, Arenys de Lledó, Queretes… Inclús va vindre gent d’Horta de Sant Joan i també de Calanda, que ja havien participat en la trobada de Pena-roja”. Xiquets de tots els CRA, també de Vall-de-roures, i inclús algun alumne de secundària, que no són els més assidus en estes activitats. Zapater va apuntar que “el dissabte 26 d’abril farem una última trobada a Arenys de Lledó”, i va recordar que “els jugadors que han participat en els encontres tindran un regal sorpresa”.

Més informació: