Catalans i valencians copen les visites a la Setmana Santa de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 22 d'abril de 2014 .
Etiquetes: ,

A falta del recompte definitiu de visitants que s’analitzarà aquesta setmana, l’oficina de turisme de Vilafranca ha registrat una notable arribada de visitants. Els habitatges de turisme rural del municipi s’han omplert, encara que han primat les reserves d’última hora, segons ha assenyalat el regidor de Turisme, Valentín Miravet.

A la localitat les activitats organitzades per diferents col·lectius i entitats han comptat amb una bona participació. L’Agenda Activa del municipi permet gaudir de gran varietat d’actes. L’oficina de turisme ha ofert visites guiades des de divendres passat, tal com realitza tots els caps de setmana.

D’altra banda, s’han cursat nombroses visites a l’exposició sobre l’escultor d’art sacre , Pasqual Amorós . La mostra es podrà seguir contemplant en les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca fins al proper 4 de maig.

Les processons de Setmana Santa han comptat amb una bona participació, especialment la del Divendres Sant. L’associació de la Setmana Santa les ha coordinat. Divendres passat el grup que està realitzant classes de batucada va oferir una exhibició a la Casa de la Cultura davant un nodrit públic.

Dissabte al matí va tenir lloc la presentació dels llibres “La princesa del volcà” i “Tres Caragols”, a càrrec de Xavi Monfort. L’acte va comptar amb un contacontes a càrrec de La Xalera.

Dissabte la Comissió de Festes va organitzar les 12 hora de futbol sala de Vilafranca. Finalment l’equip de Mosqueruela resutó el vencedor. També el dissabte a la nit la comissió va organitzar una ambientada festa nocturna.

Més informació: |