Arnes ha tancat l’any en uns números de rècord: 61 de 66 punts possibles

comarquesnord.cat . Arnes . dijous, 24 d'abril de 2014 .

L’Arnes ha firmat una lliga de rècord. Dels 66 punts que hi havia en joc, n’ha sumat un total de 61. Ha acabat líder de la lliga de les Terres de l’Ebre, molt per sobre de la segona classificada, l’Amposta. Precisament, ha estat l’Amposta l’únic equip que ha guanyat a l’Arnes esta temporada. I serà també el primer rival de l’Arnes en la Copa que jugaran els sis millors equips de la categoria. Arnes, Amposta, Santa Bàrbara, Gandesa, Alcanar i Bítem.

L’equip integrat per jugadores de la Terra Alta i el Matarranya va tancar la lliga regular contra l’Aldeana. Victòria contundent (3-9) en un partit en el que Arnes va sortir massa adormit. De fet, i en només 3 minuts, les locals es van posar en un còmode (2-0). Però quan Arnes va despertar, no hi va haver color. La Mari va reduir distàncies un minut més tard, i al descans Arnes va arribar amb un contundent (2-5), gràcies a un segon gol de Mari, un d’Andrea, un de Júlia i un cinquè gol en pròpia porteria. A la segona part va continuar el festival de gols, Júlia i Mari van posar el (2-7) quan encara quedaven 25 minuts de partit. Aldeana va reduir distàncies, però Andrea amb dos dianes més va arrodonir una golejada d’escàndol (3-9). Victòria per tancar una temporada rodona, que continuarà el pròxim cap de setmana amb l’inici de la copa.

Segons va explicar David Pallarès, entrenador de l’Arnes, va defensar que “la Mari va estar molt fina. Li ha costat molt vindre esta temporada. Però l’hem recuperada. I l’altre dia va contagiar les ganes de jugar”. Al descans “va haver bronca. I després vam parlar de com afrontar la segona part. Era un camp d’herba per a tocar la pilota i xalar”. De portera va fer Estefania. “Ho vam fer a sorts”, va apuntar Pallarès. “Després li va tocar a Tania”. Pel que fa a la temporada, l’entrenador de l’Arnes va destacar que “hem d’estar contentes perquè hem estat sempre a dalt i això s’ho val. Hem fet molt bons partits i ha estat una lliga molt competitiva. Guanyar-ho tot no és fàcil. Té molt de mèrit esta lliga”. Ara comença una nova etapa. “Comença la copa. Serem sis equips molt competitius. No és un format que m’atragui gaire. Preferiria semifinals i final. Una mica més de tensió”. Al final es disputaran cinc jornades, tots contra tots, en format lliga. I el primer rival serà Amposta. “Personalment, crec que millor seria trobar-lo després. Estem una mica calentes de com va acabar el partit de lliga. I això pot jugar en contra nostra”. En definitiva, un mes més de competició per gaudir al màxim. El pròxim partit es disputarà este cap de setmana. Un Arnes contra Amposta a la Terra Alta.