Nova victòria del Vilafranca al Serrito

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 27 d'abril de 2014 .

En un partit poc espectacular, el Vilafranca sumava una nova victòria al Camp del Serrito, on no ha cedit cap punt en tot el que portem de segona volta a la 2ª Regional. El Vilafranca superava per la mínima al Tírig amb un gol marcat per Adrián Andrés a la primera part. Amb aquesta victòria, el Vilafranca és sisè a la classificació amb 45 punts, a falta de dues jornades per a que acabe la competició.

Alineació C.F. Vilafranca: David Vidal, Adrián Fabregat, Alberto, Carlos Pitarch, Héctor, Santos, Andreu, César Pomares, Christian, Jordi Sales i Adrián Andrés. També van jugar Román, Alejandro, Bruno i Héctor Artola.

El partit s’iniciava amb domini del Vilafranca, que poc a poc aniria baixant l’intensitat en el seu joc. El Tírig resistiria els compasos inicials de domini vilafranquí i aniria estirant-se un poc amb més bones idees que ocasions de gol. El Vilafranca disposaria d’una clara ocasió a les botes de Jordi Sales que va eixir fora per poc. Quan menys dominava la situació el Vilafranca arribaria l’únic gol del partit amb una gran assistència de Jordi Sales per a Adrián Andrés que amb un gran xut creuat marcava l’1 a 0 al minut 28. Els locals van buscar el segon gol abans del descans però sense crear massa ocasions de gol.

A la reanudació el partit va decaure en línies generals. El Tírig, al minut 50 disposaria de la seua millor ocasió amb un remat de cap que rebria una gran parada de David Vidal, anant el baló posteriorment al pal. El Vilafranca buscaria el segon gol, encara que les ocasions de gol no arribarien de manera clara. L’incertesa del marcador faria que la recta final del partit tinguera emoció, encara que l’1 a 0 no es mouria al marcador del Serrito.