63 participants a la 7ena edició de la prova de trial de Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . diumenge, 27 d'abril de 2014 .
Etiquetes: ,

Forcall va acollir la setena edició de la seua prova de trial que està completament afiançada en el calendari de cites del Campionat de Trial de la Comunitat Valenciana. Va acompanyar el temps i de nou, els participants eixien satisfets d’esta competició, una de les més reconegudes de les que es celebren al territori al llarg de l’any. Finalment, serien 63 els participants que van anar completant les 10 zones preparades pels voltants de la localitat. Molta gent no es va voler perdre aquesta festa del motor que va deixar imatges espectaculars.

Aquesta prova va ser puntuable en la lluita per la classificació autonòmica en diverses categories que es divideixen en els cinc colors tradicionals segons la dificultat. Entre els participants, destacaven els del nivell negre, tot uns cracks damunt la moto de trial que van ser els que superaven els obstacles més complicats. La valoració des de l’organització va ser molt positiva des d’un pavelló de festes que va ser el centre de coordinació de l’esdeveniment.

 

Espectacle al trial de Forcall amb 63 participants

"Els exteriors de la localitat van vibrar amb esta festa del motor", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Enguany, no es van desenvolupar zones indoor al centre de Forcall. Es va optar en aquesta edició per buscar punts propers al poble garantint l’espectacle i per fer el recorregut diferent. Així com també, es facilitava l’arribada del públic.

El Trial de Forcall va tenir l’al·licient de la participació de quatre pilots del Motor Club Morella. Entre d’ells, el forcallà Raúl Monfort que és la peça clau per poder realitzar esta prova a la localitat. El pilot acabava en la tercera plaça de la categoria TR3 blau amb la seua Gas Gas. A més, dels Ports també competia el vilafranquí Alfonso Roig que acabaria en la tercera posició de la categoria TR5 dels grocs.

La cita, com ve sent habitual, va ser possible gràcies a la implicació de molta gent, principalment del Motor Club Morella i l’ajuntament de Forcall. Una prova que repercuteix molt positivament a la localitat.

Amb el Trial de Forcall, el motor va ser el protagonista del matí del diumenge al municipi. Una festa esportiva va reunir a molta gent i oferia imatges per al record amb una barreja inigualable de motos i els paisatges del terme forcallà.

Més informació: |