El Morella s’aproxima a la permanència

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 27 d'abril de 2014 .

Important empat a zero del Morella al camp de l’Alcalà, que permet a l’equip de David Soro sumar 34 punts i quedar-se molt a prop d’aconseguir la permanència. Encontre amb opcions per als dos equips. El Morella va poder marcar a la primera part amb bones ocasions de gol i l’Alcalà va insistir més al segon període, però el Morella va poder aguantar bé.

L’encontre acabava amb empat a 0 gols, encara que els dos equips van disposar d’oportunitats per a marcar i la victòria haguera pogut caure de qualsevol dels dos costats. Primera part en la que el Morella disposaria de dues clarissimes ocasions per poder marcar, encara que no van ser aprofitades. Els morellans van fer mèrits sobrats per marcar en aquest primer periode.

A la segona part, l’Alcalà va insistir una mica més sobre la portería de Dídac, encara que els locals tampoc tindrien massa ocasions de gol en aquest periode. Els locals van ser els dominadors del joc en aquest segon acte, però el Morella va poder resistir a la perfecció i mantenir la seua porteria a 0, fet que es considerava fonamental. El punt aconseguit a Alcalà quasi deixa al Morella salvat. Son moltes les opcions i combinacions. Al Morella li queda jugar el dijous a Càlig i a la darrera setmana rebrà la visita del Sant Jordi a la Fàbrica de Giner. Pel moment amb un punt podria assegurar la permanència i el planter intentarà que siga el dijous 1 al partit avançat al camp del Càlig.