Punt de permanència per al Cinctorrà

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 27 d'abril de 2014 .

El C.E. Cinctorrà certificava la permanència a la 1ª Regional, després d’empatar a 3 gols contra Els Ibarsos. Partit emocionant amb molts gols i polèmica, en el que l’empat era un bon resultat per als dos equips. Els locals remontarien el gol marcat per Els Ibarsos al minut 1 i amb 2-2 acabava la primera part. A la segona, molta emoció a la recta final i el partit acabava amb empat a 3.

El partit s’iniciava de manera trepidant. Al minut 2 els visitants s’avançarien al marcador aconseguint el 0-1, aprofitant un desajust defensiu de l’equip de Cinctorres. Els locals es refarien ràpidament i al minut 4, xut de Mampel que desvia un defensa de Els Ibarsos i que suposa el gol de l’empat (1-1). Poc després, al minut 8, Delfín Náger remata a l’eixida d’un còrner i aconsegueix el 2-1 per al Cinctorrà. Els locals van dominar clarament la primera part i disposarien de clares ocasions de gol que van ser desaprofitades. Al minut 25 i en un polèmic penal per mans de Pau, Els Ibarsos marcava el 2-2 amb el que acabava la primera part.

A la segona la tònica del joc seria semblant. Els Ibarsos pareixia contentar-se amb l’empat, resultat que al Cinctorrà no li anava gens malament. Els visitants apostarien pels balons llargs cap als seus davanters. Al minut 75, Mampel marcava el 3-2 per al Cinctorrà i Els Ibarsos empatava al minut 88, en una acció en la que els locals van reclamar falta prèvia del davanter Paco. Amb 3-3 acabava el partit.

Amb aquest resultat, el C.E. Cinctorrà ocupa la vuitena posició a la classificació amb 36 punts i aconsegueix la permanència a la 1ª Regional a falta de dues jornades per a la fi de la lliga.