El llibre de festes de Vilafranca ja té foto per a la portada

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 28 d'abril de 2014 .
Etiquetes: ,

La Comissió de Festes 2014 de Vilafranca elegia la fotografia guanyadora del Concurs que ha organitzat per a la portada del llibre de festes. D’un total de 18 imatges presentades, ‘Esperit de Cadafals’ de Toni García ha estat la fotografía escollida pels membres de la Comissió de Festes encarregats del llibre. El segon premi del Concurs ha recaigut en la fotografía “Capvespre solitari d’hivern” de Pedro Colom i el tercer premi és per a “Carrer Major” del propi guanyador Toni García.

El grup del llibre de la Comissió de Festes 2014 organitzava un acte per donar a conèixer la fotografía guanyadora. “Esperit de Cadafals” és una imatge interior dels cadafals de Vilafranca, realitzada a la Plaça d’en Blasc en un moment sense activitat festiva. Plasma el descans de la festa, instants abans de que el recinte s’omplira de gent per celebrar un acte taurí. Mostra també SONY DSCel colorit de la festa i el treball de muntatge del recinte. La fotografía de Toni García serà portada del llibre de festes 2014.

La Comissió de Festes de Vilafranca 2014 donava les gràcies a tots els participants en aquest Concurs de Fotografía, que a més de la publicació a la portada del llibre de festes, comptava com a premi amb un abonament per a les mateixes. Actualment, els membres del grup del llibre estan treballant en la confecció de la publicació, en la que s’inclourà la programació de les Festes, les fotografies de Regines, Dames i Acompanyants o també la dels bous que s’exhibiran del 8 al 17 d’Agost a Vilafranca. El llibre de Festes 2014, com sol ser habitual, comptarà amb interessants articles literaris que es publicaran a les pàgines centrals, així com tot el gruix de publicitats i anuncis que el fan possible.

Més informació: |