Es sortegen les meses electorals a Morella per a les europees

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 29 d'abril de 2014 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella aprofitava el Ple d’este dimarts per realitzar el sorteig dels membres de les meses electorals de la ciutat per a les Eleccions Europees del proper 25 de maig. Per portar a terme la designació dels elegits, destacaria la utilització del programa CONOCE de l’Institut Nacional d’Estadística, que dóna els resultats al moment mitjançant un ordinador. La secretària, Pilar García, seria l’encarregada de procedir al sorteig. Amb este programa informàtic es garanteix una elecció aleatòria dels membres de les meses i genera automàticament les notificacions oportunes al moment. El cens de persones amb dret a vot es repartiran en tres districtes: la Casa Ciurana, la Confraria i l’Ajuntament de Morella.

Els titulars i suplents ja s’han comunicat a la junta electoral. Al districte 1, el que es vota a la Casa Ciurana, el president serà Gustavo Espel Royo, el 1er vocal, Eva Bordás García i el 2on vocal, 20140429_europees_meseselectorals_300xMaria Soler Facundo

Com a suplents, de presidents Joan García Lizondo i Fernando Buj Carceller. Els suplents dels vocals són del primer Rocío Troncho García i José Luis Domínguez Baglietto. Del segon Juan Miguel Juan Beltrán i Esperanza Antolí Jiménez.

Al districte 2, el de la Confraria, va eixir com a president Francisco Ramón Monfort Mestre. De 1er vocal Maria Inmaculada Grau Adell i de segon vocal Maria Luz Blasco Querol. De suplents de presidents Jesús Ortí Adell i José Manuel Antonio de Otal. I dels vocals, del primer Josefina García Aguilar i Rosa Maria Moliner Pitarch, mentre que del segon Luis Esteve Pallarés i Irene Mestre Prats.

I per últim al districte 3, que vota a l’ajuntament de Morella ha eixit com a presidenta Natividad Pastor Aguilar, de 1er vocal Maria Montserrat Querol Boix i de segon vocal Vicente Cubedo Gozalbo.
Com a suplents de president Belén Adell Escuder i Balma Tosca Adell. En quant als suplents de vocals van eixir del primer Eva Maria Royo Monfort i Gustavo Carbó Mestre i del segon Maria del Pilar Blasco García i Judith Miralles Roca.

La Mesa té com a misió fonamental garantitzar la llibertat i el secret de vot, tenint que vetllar per que el dret de pot s’execute personalment. Ara està obert el termini per a que els membres elegits puguin al·legar motius per a no estar present per a la cita, ja que la no compareixença és delit.

Més informació: | |