Morella ja compta amb una zona de barbacoa i joc a l’Espai Firal

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 1 de maig de 2014 .
Etiquetes: ,

L’alcalde de Morella ha inaugurat una zona de barbacoa i jocs a la part exterior de l’Espai Firal. La Residència Sant Joan Baptista ha donat diversos gronxadors que estaven en desús al centre i se’ls ha buscat una nova ubicació perquè puguen aprofitar-los els veïns i veïnes de Morella. A aquesta creació d’un nou parc infantil, també l’acompanya la d’una zona de petanca al costat. Per això, el primer edil ha agraït la donació del material a la residència i el treball que ha realitzat la Brigada Municipal. D’aquesta manera, també s’han atès les peticions realitzades pel Consell dels Xiquets i el de la Gent Gran.

çMolts dels treballadors i usuaris de la Residència, membres dels diferents consells i veïns, han assistit avui a la inauguració. L’edil ha assenyalat que “el treball desenvolupat pels consells és fonamental, ja que d’ells s’extreuen nombroses iniciatives positives que posteriorment es porten a la pràctica”. A més, afegia que “és important que des del consistori fem compliment del compromís amb el benestar de les famílies, amb millores en els espais urbans, gràcies a aquests jocs infantils i la instal·lació de nous gronxadors, així com amb la zona de petanca, que permetran tenir més llocs on anar”. També ha agraït la donació del material a la Residència i el treball que s’ha dut a terme en aquest espai. Així, a la zona exterior de l’ Espai Firal hi haurà un ampli espai destinat a tres tipus d’activitats: la de barbacoa, la petanca i la zona infantil. Així, s’han ampliat els usos d’aquest lloc, que únicament es destinava a berenador.

Cal recordar, que aquestes actuacions han nascut en els consells dels Xiquets i el de la Gent Gran. Aquests òrgans de participació ciutadana són molt importants, ja que aquí es consensuen actuacions i iniciatives a dur a terme al municipi. Per exemple, en el dels xiquets també s’han triat els jocs que posteriorment es van instal·lar a la plaça Colom, la renovació d’aquesta plaça i la millora d’espais infantils, la instal·lació d’una font al Tint o la creació del carril bici per l’Alameda. O, en el de la Gent Gran es decideixen les activitats de les jornades anuals que celebra aquest sector de la població.

Més informació: |