Valderrobres supera el Cretense en un derbi carregat de nervis, ocasions i emoció (0-1)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 4 de maig de 2014 .
Etiquetes: ,

L’últim clàssic entre el Cretense i el Valderrobres ens va regalar emocions, ocasions, nervis i bon futbol. Els equips del Matarranya van protagonitzar un derbi que es van emportar els de Valderrobres per la mínima (0-1) gràcies a un gran gol d’Andreu. Un derbi que va reunir els ingredients necessaris i que va regalar a les aficions, tant d’uns com d’altres, un gran partit de futbol. El partit va ser molt intens, sobretot a la primera part. Queretes no va eixir a especular. Al contrari. Va dur el ritme del partit durant els primers minuts. Al quart d’hora havia tingut dos grans ocasions per avançar-se en el marcador. La més clara, una pilota que xoca contra el travesser i bota fora. Els visitants van tindre les seues. Saumell va portar el perill del Valderrobres. A la primera part, els de la capital del Matarranya van tindre una gran ocasió que va trobar el pal. En una jugada davant del porter, Nacho va estar molt bé i va impossibilitar que els visitants feren gol. Gran primera part. 45 minuts carregats d’emoció i ocasions de gol. Partit que anava camí de qui marqués primer s’emportaria els 3 punts. I així va ser. A la represa, el Valderrobres va aprofitar una pilota morta al rebuig d’un córner. Andreu va empalmar perfecte i va fer impossible l’estirada del porter local. El Queretes va anar per l’empat. Però sense èxit. Valderrobres va regalar metres al rival, aprofitant les contres i la velocitat que tenen els jugadors de dalt. El resultat no es va moure. Els 3 punts se’n van anar a Valderrobres.

. La versió local

Sergi Manero, jugador del Polideportivo Cretense, va concretar que “va ser un partit molt divertit per a l’espectador. Però al final vam tindre la mala sort, la fortuna ells de fer el gol. El Cretense va sortir molt actiu. Anàvem a totes. Als 10 minuts ja havíem xutat dos vegades”. Inclús un travesser. Valderrobres també va fer un pal. Manero va reconèixer que “la primera part hagués pogut acabat perfectament (2-2). A la represa natres vam seguir igual. No arribàvem amb tanta claredat. Però era un partit d’anada i tornada. En una pilota que es queda votant, empalma Rubén que fa un gol molt bonic que fa impossible l’estirada de Nacho”. Manero va recalcar que “els dos equips volien jugar a futbol. Va haver molt de públic. Només va haver un gol, però ocasions de tots els colors”. El jugador va veure “un Cretense molt bé. Dels partits més complets. Vam tindre el mig del camp bastant controlat. Ens va faltar el gol, que no vam tindre sort de cara a porteria. El vam tindre molt a prop”. Pel que fa al rival, Manero va defensar que “em van agradar molt més al seu camp. Al nostre no vaig veure diferència entre ells i natres”.

Amb esta derrota, el Cretense es manté a la 8ena posició sumant 42 punts, que són els mateixos que té Pena-roja. El pròxim rival del Queretes serà Castellseràs, que està el 7è classificat amb 45 punts.

. La versió visitant

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va destacar que “sabíem que seria un partit difícil. Va haver tensió, emoció, ocasions. I finalment qui va fer gol es va emportar els 3 punts”. Rebullida va reconèixer que “a pilota parada vam patir. Va haver un pal que tots cantàvem dins. Realment, un partit molt igualat. Cadascú utilitzava les seues armes. Encara que més que mèrit dels porters va ser desmèrit dels davanters, que no van aprofitar les seues”. Entre unes coses i unes altres “no va haver manera de fer el gol”. Saumell va dirigir l’atac a la primera part. “Crec que ens guanyaven per intensitat. Calia corregir-ho. Per això al descans intentem aixecar moral i posar-nos a la mateixa alçada”. A la segona part “vam arreglar algunes coses. Vam buscar les contres per velocitat, que és el que havíem de buscar. El partit va ser paregut. Pot ser no tantes ocasions”. El gol va ser clau. “Qui marcava primer tenia moltes possibilitats de guanyar el partit”. I així va ser. Pel que fa al rival, Rebullida va destacar que “si el comparem en el partit d’anada, ens ho vam posar molt difícil. Tenien tres o quatre coses clares que les fa molt bé”. En relació als seus, l’entrenador del Valderrobres va dir que “les lesions ens estan posant factura”.

Amb esta victòria, el Valderrobres es manté en la 3a posició sumant 64 punts. Pujar a la segona posició és encara matemàticament possible. El pròxim rival del Valderrobres serà a Escatró. Els del Matarranya juguen a casa.

Més informació: |