Calaceit trau un valuós punt del sempre complicat camp d’Alcorisa (1-1)

comarquesnord.cat . Alcorisa . diumenge, 11 de maig de 2014 .

Calaceit va sumar este diumenge 1 punt del sempre complicat camp de l’Alcorisa (1-1) en un partit intens i que va acabar amb el resultat més just pels mèrits que van fer els dos equips. Partit entretingut que es va jugar en una superfície que està en excel·lents condicions i en el que Calaceit va colpejar primer. De fet, Calaceit va fer un plantejament paregut al de l’últim partit. Pressió intensa a dalt, ofegant al rival, agafant pilotes i buscant les contres. Este plantejament va sorprendre Alcorisa, que durant els primers minuts es va veure superat per un Calaceit atrevit i molt intens. D’aquí que al quart d’hora de partit, els visitants s’avançaren en el marcador gràcies al gol de Marcos. Gol que feia mèrits al que s’havia vist en el terreny de joc. Amb un Alcorisa que li va costar arribar a la porteria defensada per Urquizu i un Calaceit que va generar tres bones ocasions de perill en els primers 45 minuts. A la segona part, la situació va anar canviant. No per mèrits del rival, sinó sobretot per l’acumulació de cansament a les cames. Calaceit va viatjar amb només 13 efectius, dels quals un recanvi era porter. La superfície es va fer pesada i Calaceit va baixar d’intensitat. Això ho va aprofitar el rival, que en una internada de Rey va fer el passe de la mort i Alcorisa no va perdonar. Al final, repartiment de punts entre Alcorisa i Calaceit. Ara, Calaceit té jornada de descans. Tancarà any amb derbi contra Pena-roja.

El jugador del Calaceit Pere Esteve va explicar que “ va ser un partit una mica estrany. Vam anar amb pocs efectius. No esperàvem este resultat, encara que considero que l’empat és just”. El plantejament, “pressionar a dalt, robar alguna pilota i avançar-nos en el marcador”. El guió va eixir a la perfecció. “Així va arribar el nostre gol”. Alcorisa va tindre alguna ocasió per empatar, encara que Calaceit també en va tindre alguna de prou bona. “Estàvem molt forts i la pilota no arribava a la nostra porteria”, va apuntar Esteve. El missatge del descans, “aguantar i aguantar, encara que sabíem que les cames ho patirien”. De fet, les cames es van ressentir. “El rival va pressionar més. Van traure a Rey, que és el millor jugador que tenen, i va destronar el partit. En una ocasió per banda fa el passe de la mort, natres llisquem i marquen”. Quedaven molts de minuts per davant, va apuntar el jugador del Calaceit. “Vam decidir aguantar el resultat. Posar un jugador en punta i els altres a defensar. D’ocasions a dalt en teníem molt poques. Per això vam decidir recular i resistir”. Esteve va recordar que “teníem baixes importants per diferents motius”, i que algun d’estos efectius es va trobar en falta. Pel que fa al rival, “una mica fluix. Només va tindre quatre ocasions clares, i gràcies”.

Amb este empat, el Calaceit es manté en la 11ena posició sumant 36 punts. Calaceit no podrà escalar posició. Només haurà de defensar la seua, ja que matemàticament poden agarrar-lo Híjar i Azuara.