El Cretense cau a Castellseràs (3-1) i es fa difícil arribar a la 7ena posició

comarquesnord.cat . Castellseràs . diumenge, 11 de maig de 2014 .
Etiquetes:

El Polideportivo Cretense va patir diumenge la tercera derrota consecutiva en caure al camp del Castellseràs (3-1). Partit que va estar equilibrat fins que va aguantar el físic, condicionat per la innocent expulsió de Joel quan encara quedaven 25 minuts en joc. I això que les coses van començar prou bé per als de Queretes. La primera part va estar molt igualada, sense ocasions molt clares de gol. Tot i això, els del Matarranya es van avançar al marcador quan l’àrbitre pràcticament s’enduia el xiulet a la boca. Al minut 44 Raúl Moles, en un any per emmarcar, va avançar els seus. Va ser fer gol i pràcticament entrar al túnel de vestidors. Satisfacció entre els visitants, que sabien de la importància del partit perquè la distància en la classificació entre uns i altres era només de 3 punts. Durant la segona part, Castellseràs va pressionar més, va posar més intensitat al partit i això va fer esgotar les piles dels jugadors visitants abans d’hora. El físic va aguantar fins que va aguantar, i el Castellseràs va trobar l’empat (1-1). Minuts tumultuosos, que van acabar amb la innocent expulsió de Joel. Segona groga per al defensor del Queretes, que va fer una falta innecessària que el va fer marxar abans d’hora a les dutxes. Amb un home menys, el Cretense es va enfonsar. I el Castellseràs va noquejar el rival amb dos gols. Al final, derrota d’un Cretense que, tot i mantindre l’average amb Castellseràs, veu com la bretxa entre tots dos és ara de 6 punts.

El tècnic del Cretense, Alfredo Fuster, va destacar que “a les segones parts ens costa molt. Tenim jugadors que físicament estan limitats i tenim pocs recanvis. Ens estant costant molt les segones parts”. La primera part “va anar molt bé. Vam tindre ocasions. El rival també en va tindre alguna. Vam tindre sort de fer gol als últims minuts. Gol psicològic. Però la segona part va canviar molt”. Al camp, “dos equips similars. I el Castellseràs s’agarra molt a casa. Si tu baixes i ells van a més, s’acaba notant”. Al vestidor es va entrar “en confiança, de que s’ha de jugar igual, de que no arriben a la nostra àrea en perill. Els 10 primers minuts va ser així”. Però “Castellseràs va marcar i això va fer mal”. L’expulsió de Joel determinant. “Aguantem 50 o 60 minuts molt bé. Però físicament no estem del tot bé. Psicològicament, això també afecta. I fem coses que no s’han de fer”. En un home menys Castellseràs es va créixer. “Vam haver de posar un jugador del mig del camp darrere i modificar el sistema de joc. Castellseràs va anar a l’atac i va traure el resultat”. D’aquí que van arribar dos gols “pràcticament de forma consecutiva. Vam acabar jugant 3-3-3. El rival va tirar darrere i no va poder ser”. Millorar el físic, una de les faenes pendents de l’equip, sobretot per afrontar 80 o 90 minuts donant-ho tot. El Cretense té un calendari molt complicat, ja que en este tram final li queden el Calanda, matemàticament equip de Preferent, i el Chiprana.

Amb esta derrota, el Cretense se manté en la 8ena posició sumant 42 punts, que són els mateixos que té el Pena-roja. La distància amb el Castellseràs s’ha obert ara 6 punts, ja que en sume 48.

Més informació: