El Massalió recupera la senda de la victòria a costa del Samper (4-2)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 11 de maig de 2014 .

El Massalió va sumar este diumenge una important victòria contra el Samper, cuer de la categoria, en un partit que els locals van saber llegir molt bé (4-2). L’equip del Matarranya sabia de la importància d’este partit, així com de la importància de saltar al camp sense pressió i nervis. De fet, este va ser el missatge previ en el vestidor. El Massalió va ser superior en tot moment. Va pressionar, va trenar jugades, i tot i que no va fer un partit excel·lent, es va sobreposar a l’ansietat de guanyar. A la primera part va tindre ocasions importants. La llàstima és que només en va entrar una. Corria el minut 25 de partit, i els de Massalió s’avançaven en el marcador. El gol va traure pressió als locals, que van seguir buscant la porteria rival. Fins al descans, el marcador ja no es va moure (1-0). Al vestidor es va intentar traure ansietat, recalcant que les coses s’estaven fent bé i que era el camí a seguir. Massalió va tornar al camp amb les piles carregades. El segon gol va arribar prompte (2-0) i la tranquil·litat pareixia que s’assentés a la grada i la banqueta. Però Samper de Calanda també va tindre les seues ocasions de gol. Va reduir distàncies (2-1), encara que Massalió es va sobreposar molt ràpid a les espentes del rival. Massalió va marcar (3-1), Samper va respondre (3-2) i Massalió va pegar una última vegada (4-2). 3 punts importants que fan que l’equip s’assegure mínim la 15ena posició i que Valdealgorfa, faça el que faça, no el puga superar. De fet, el pròxim rival de Massalió serà el Valdealgorfa.

El primer entrenador del Massalió, Moisés Royo, va valorar la victòria i va recalcar que “la xarrada prèvia al partit se va centrar molt en que no ens confiàrem perquè no hi ha cap partit guanyat abans de jugat. No obstant això, els nervis van poder amb natres”. Moi va reconèixer que “no vam jugar com més ens agrada. Sense nervis crec que haguérem fet més gols i haguérem jugat més tranquils”. I és que “passàvem la pilota sense mirar i vam perdre el 50 per cent de les pilotes per excés d’ansietat”. Al descans, “ens vam tranquil·litzar una mica. Dominàvem el joc. I només sortir al camp vam fer el segon”. Encara així, Samper va tindre les seues i van reduir distàncies. Tot i això, Moi va considerar que “la clau del partit va ser que ens vam saber sobreposar als gols del rival i vam reaccionar molt ràpid. Quan ens marcaven, reaccionàvem molt bé. L’equip no va acatxar el cap, i sempre va buscar el gol a la següent jugada”. Encara així, hi ha coses per millorar. “No vam veure el millor Massalió. Vam estar massa nerviosos. Massa nervis a la banqueta, entre els jugadors suplents. L’ànsia de guanyar i de no poder perdre no ens va provar”.

Tot i això, 3 punts que situen Massalió en 15ena posició sumant 24 punts, obrint així una distància de 8 punts amb Valdealgorfa que fa impossible que Massalió puga baixar d’esta posició. Massalió en podria pujar una, ja que Torrecilla està a només 2 punts.