El Morella FC guanya al Sant Jordi i seguirà sent de primera regional

comarquesnord.cat . Els Ports . dissbte, 11 de maig de 2014 .

El Morella FC va fer els deures i guanyava la seua particular final per 2 a 0 al Sant Jordi. Necessitava puntuar per tal de no dependre dels altres partits i es va complir amb un bon triomf davant un rival difícil, confirmant matemàticament la permanència a primera regional.

Gran ambient al camp de la Fàbrica de Giner amb la presència de prop de tres-centes persones en una de les millors entrades dels últims anys. La crida del club va sorgir efecte i la gent va respondre de forma clara. L’eixida al camp dels dos equips ja feia vore que es tractava d’un partit en molt en joc, sobretot per als locals, però els visitants també aspiraven a quedar tercers classificats. Després de les salutacions cordials, molt efusives sobretot amb el morellà Mario que va jugar al Sant Jordi la passada temporada. Abans de començar, es guardava un respectuós minut de silenci per la tragèdia de Badajoz en la que cinc persones, de les quals quatre menors, morien en accident de trànsit quan tornaven de jugar un partit de futbol sala.

El Morella FC seguirà sent de primera regional

“Victòria davant el Sant Jordi amb la presència de molt de públic”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

El partit començava amb molt d’equilibri i respecte per part dels dos equips. Pràcticament, en els primers minuts no van haver-hi ocasions. Els morellans buscaven amb més insistència l’àrea rival, però els costava crear perill. Els moments més claus d’este període arribarien a la recta final. Als 43 minuts, el Sant Jordi es quedava amb 10 per una clara expulsió. Ibáñez es quedava sols i abans de rematar sense porter va ser tombat. Jordi tirava la falta magistralment, però impactant la pilota al travesser.

La segona part començava molt bé per als locals. Als dos minuts de la represa, Héctor marcava de cap el primer gol a la treta d’un córner. Bogeria en les files morellanes que van fer una gran pinya per celebrar un gol que era molt important amb l’afició contagiada d’esta alegria. La resta de la segona part va ser bastant tranquil·la per al Morella que va dominar molt bé la situació. Els visitants tindrien alguna aproximació, però la majoria sense perill. Els morellans van tenir opcions d’ampliar el resultat sense fortuna de cara a porta. Però al descompte, aplegava la sentència amb un gol de Mario, després d’una gran jugada de Carni. Era el gol que confirmava el triomf i la continuïtat en la categoria. Fins i tot el porter Dídac celebrava el moment amb els companys.

Amb la xiulada final, ovació merescuda de l’afició a l’equip i a la inversa. Tots dos factors van estar a l’alçada de la cita. També s’aprofitava per fer un homenatge a Marc Bellvís que es retira de l’equip després de moltes temporades defenent l’escut del Morella. Fins i tot va ser mantejat pels companys. Des de la directiva s’agraïa l’èxit de la campanya Som un equip.

Els jugadors també agraïen este suport i feien una valoració molt positiva, perquè en cas de derrota, el Morella FC hagués baixat de categoria. Amb esta victòria, es donava una de les millors situacions per al Morella FC, ja que de pensar en no baixar, s’ha passat a acabar en meitat taula, en la novena posició després d’una temporada irregular, incloent el canvi d’entrenador de Diego Boix a David Soro.