Valderrobres li fa un descosit a Escatró (7-0) i mira cap a l’ascens

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 11 de maig de 2014 .

El Valderrobres no va desaprofitar diumenge l’oportunitat de posar-se a 3 punts de la plaça de promoció d’ascens. No només va guanyar de forma contundent a un Escatró que només va aguantar 45 minuts (7-0), sinó que firmar un gran partit. Les ratxes positives cal aprofitar-les. I Valderrobres ha vist com en dos jornades s’ha posat a sol 3 punts del Teruel B. Les matemàtiques ho fan possible. Fins i tot Chiprana pot pujar a la segona plaça. Encara que també és cert que el Teruel és qui ho té més fàcil, tant per punts d’avantatge com per calendari. Valderrobres va complir i va destrossar un Escatró que només va donar sensacions de perill a la primera part. De fet, els últims minuts del primer temps van ser de l’equip visitant. Prèviament, Deosdad va avançar Valderrobres (1-0). Els locals van saltar molt motivats al terreny de joc. En van tindre tres de molt clares. Només en va entrar una. A la segona part, Escatró es va desfer com un sucre al cafè. De fet, l’àrbitre inclús va assenyalar la fi del partit abans d’hora. I és que el rival no podia més. Sentenciar era qüestió de temps. Als 7 minuts de la segona part, German va fer el segon. Saumell va sentenciar al minut 55. Encara en quedaven 35 per davant. Els gols es van succeir. Víctor en va firmar tres, fent un hat-trick que motiva a nivell personal i col·lectiu. Andreu va seguir amb la seua ratxa personal, i va firmar el 6è del Valderrobres. Al final, victòria contundent. Ratxa que els del Matarranya voldran seguir el pròxim cap de setmana contra el Pena-roja, en un derbi en el que pot passar de tot. Valderrobres és favorit.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va reconèixer que “al rival se li va fer el camp molt gran. I això ho vam aprofitar. Ens va faltar una mica d’encert. Però al final els gols van caure”. Valderrobres era conscient de la importància del partit, ja que a Chiprana jugaven el quart contra el segon. I no van desaprofitar esta oportunitat. “Sabíem que el partit podia ser important. Vam saltar amb respecte. Buscant velocitat, intensitat. No vam canviar d’estratègia en cap moment”. Van perforar la porteria a la primera part, encara que “una vegada més vam pecar de desencert”. Pel que fa al rival, “ens van pressionar als minuts finals de la primera part. El perill arribava per dos jugadors. El número 25, que creava totes les jugades, i el 7, que les lluitava totes a dalt. Però quan estos dos jugadors van deixar de remar, l’equip va desaparèixer”. De fet, i com anècdota del partit, l’àrbitre va xiular la fi abans d’hora. Gols molt repartits, un aspecte a valorar, com també jugar amb la mateixa intensitat els 90 minuts. Pel que fa a les possibilitats de la promoció, Rebullida va apuntar que “matemàticament és possible. Sabem que és difícil. Però lluitarem fins al final”. En relació al pròxim derbi, el tècnic del Valderrobres va reconèixer que serà “un partit complicat”, perquè en els derbis pot passar de tot. La bona notícia per al Valderrobres és que recuperarà jugadors, després d’un parell de jornades amb un equip molt tocat per sancions i lesions.

Amb esta victòria, el Valderrobres es manté a la 3a posició sumant 67 punts. Està a sol 3 punts del Teruel i plaça de promoció. Per sota està el Chiprana, que està a 3 punts del Valderrobres. Ens esperen dos jornades frenètiques.