L’Ajuntament de Morella comença les obres al carrer Colomer i a Ortells

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 12 de maig de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella, dins del pla municipal de renovació urbana, continua amb les importants obres de millora de tres carrers de la localitat. La passada setmana, els treballs es van concentrar al carrer Hospital i avui comencen al Colomer, també conegut com El Pes. Una vegada que finalitze aquest vial, es continuarà amb el Mestre Carbó, que també presenta un mal estat. A més, demà comencen uns importants treballs de millora de la zona extramurs d’Ortells.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, afirma que “aquestes actuacions són importants per a Morella i Ortells, ja que permeten seguir avançant en la renovació urbana, millorant diferents carrers”. A més, explica que “és important que seguim treballant en les millores de vials, bé a través de les renovacions o de les millores puntuals, per combinar obres de gran pressupost amb xicotets treballs i així, que presenten un bon estat”.

En aquestes actuacions, realitzades per la brigada d’obres municipal, es millora la pavimentació d’aquests carrers que tenen, en el cas d’Hospital i Colomer, un paviment de pedra i, en Mestre Carbó adoquinat , i que ara mateix es troben en mal estat. Aquestes obres serviran per continuar amb el Pla Municipal de Renovació Urbana. Durant la setmana passada es va actuar al carrer Hospital, que és el que uneix la Plaça de la Basílica Arxiprestal amb la del Convent de Sant Francesc. És un vial important, tant per al trànsit com per als vianants. Avui han començat els treballs al carrer Colomer, que va des de la Plaça Escoles Pies i Basílica Arxiprestal fins al carrer Blasco d’Alagó. Finalment, una vegada que concloga l’actuació, es millorarà el carrer Mestre Carbó, que suporta un alt índex de trànsit diari, sent un dels paral·leles a Blasco d’Alagó i Sant Julià, que són les principals pel que fa a trànsit. Els treballs s’espera que es prolonguen durant els propers dos mesos.

. Millores a Ortells
La brigada d’obres també comença aquesta setmana unes importants obres per a la millora de l’entorn d’Ortells. En concret, es canviarà la terra de diferents punts extramurs, es replantaran arbres o s’instal·laran diversos bancs. A més, es canviaran algunes baranes que estan en mal estat. Aquestes actuacions es preveu que s’allarguen durant tot el mes i contribuiran a millorar la zona exterior de la localitat. Cal recordar que les obres que s’executen en aquesta localitat es consensuen amb els veïns en les diferents reunions periòdiques que es mantenen amb ells.

Més informació: