Morella organitza una primavera amb gran protagonisme per al teatre

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 15 de maig de 2014 .
Etiquetes: , ,

El teatre es convertirà en el gran protagonista dels propers caps de setmana a Morella. Des d’aquest dissabte i fins al dia 28 de juny, tindran lloc vuit funcions dirigides des d’als més menuts fins als més grans. Les propostes arrenquen amb la companyia “Aquest conte em sona”, que dedicarà al públic infantil l’actuació “Contín, Containa” de dissabte i al públic adult, “Somia”, diumenge.

La regidora de cultura, Maria Rallo, destaca que “els propers caps de setmana es caracteritzaran per l’àmplia oferta d’activitats que hem preparat per a tots els públics i, entre els quals destaca el gran pes del teatre per a públic de totes les edats”. A més, afegeix que “Morella és cultura i la gran majoria de les propostes reforcen el compromís de la nostra localitat per la cultura”.

Dissabte, la companyia “Aquest conte em sona” començarà el cicle “Primavera de Teatre” dirigint la seva actuació al públic infantil. La funció tindrà lloc al Teatre Municipal a les 17:30 hores i tindrà un preu de 3 euros per als xiquets, mentre que els pares acompanyants no pagaran. Aquesta mateixa companyia oferirà diumenge l’actuació “Somia”, dirigida al públic adult. També tindrà un preu de tres euros. El teatre continuarà el proper dissabte 24 de maig i els dies 8, 14, 20, 27 i 28 de juny, amb funcions molt diferents i dirigides a diferents públics.

Més informació: | |