El betlem vivent de L’Estel dels Ports es farà enguany a Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 16 de maig de 2014 .
Etiquetes: , , ,

L’Estel dels Ports, el Naixement vivent que es celebra a la nostra comarca de forma bianual, agafa forma per este 2014. L’edició d’enguany es portarà a terme a Morella i ha començat la campanya de captació de voluntaris per tirar-lo endavant. La darrera trobada, va ser una reunió amb les associacions del municipi per explicar l’esdeveniment i demanar ajuda per fer-lo possible. Prèviament ja s’han fet reunions prèvies entre la Parròquia i l’ajuntament per perfilar diversos detalls.

La cita, que enguany compleix cinc edicions, aplegarà el 27 de desembre. Una activitat nadalenca que ja es fixa en el calendari dels Ports cada dos anys. Des de l’organització, la xifra que es baralla per poder omplir totes les escenes i les necessitats per un projecte així estan entre les 150 i les 200 persones. Qualsevol persona es pot apuntar per agafar un rol. Per això, es va celebrar la reunió amb les associacions per tal de que traslladen als seus membres l’opció de poder participar en l’Estel dels Ports.

L’Estel dels Ports comença la campanya de voluntaris

“Enguany es celebra a Morella i es necessita molta gent implicada”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

El Naixement vivent de Morella ja va agafant forma i en un principi, estarà concentrat en la zona del Barri de Sant Francesc per tal de que no es disperse el nombrós públic que es preveu per aquella jornada. Les diverses escenes del pessebre s’aniran repartint per aquella part de la localitat i també es té clau on serà la culminació: al Portal dels Apòstols de l’Arxiprestal.

D’aquesta forma, el proper 27 de desembre, d’ací poc més de set mesos, es tornarà a representar als Ports els primers moments de la vida de Jesús a la terra gràcies als veïns de la comarca i properament, a mesura que es vagin apuntant els voluntaris, començaran els assajos per tal de completar les escenes. Després de les bones experiències de Todolella, La Mata, Portell i Forcall, s’espera repetir l’èxit a Morella este 2014.

Més informació: | | |