Morella ja prepara la sisena edició de les jornades “Anem de Tapes” que començaran el proper cap de setmana

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 27 de maig de 2014 .
Etiquetes:

El Patronat Municipal de Turisme ha celebrat una nova reunió per tractar les principals novetats del sector. Una de les més destacades és la celebració de les jornades “Anem de Tapes”, que ja s’estan ultimant en començar el proper 5 de juny. Aquesta edició comptarà amb onze bars i deu restaurantes, que oferiran els millors productes locals en petits mossos. Les jornades es desenvoluparan fins el 27 de juliol i repeteixen la fórmula del passat anys, amb regals segurs per completar el “Tapaport” –fullet informatiu- amb els encunys dels diferents bars participants.

Els bars que participen en aquesta edició ofereixen dues tapes, amb un preu de 2,5 euros cadascuna, amb la beguda inclosa. Per la seva banda, els restaurants elaboraran menús a base de tapes, amb un preu d’entre 19 i 25 euros. La regidora de turisme, Maria Rallo, destaca que “Anem de Tapes” són unes jornades consolidades, que compten amb una important participació i, que permeten als nostres veïns i veïnes i als visitants degustar els productes i la cuina morellana a uns preus reduïts”. A més, afegia que “els nostres restauradors innoven per oferir tapes de gran qualitat en el marc de les jornades, per la qual cosa, els nostres veïns podrán gaudir d’una gran i variada oferta”.

La iniciativa del “Anem de Tapes” va néixer l’any 2009 a Morella i va comptar amb la participació de dinou establiments. La localitat dels Ports va ser una de les primeres de la província de Castelló en organitzar unes jornades d’aquest tipus. Després d’aquests anys, la participació continua sent molt important i, enguany es compta amb vint establiments que converteixen les seves tapes també en un reclam turístic.

Els participants en les jornades que omplin el “Tapaport”, cartró informatiu, amb els encunys dels bars participants podran entregar-lo a l’Oficina de Turisme i s’emportaran un regal. Aquest tipus de sistema de premis es va iniciar fa dos anys i es va aconseguir que es dipositaren més fullets complets que en les edicions anteriors. En aquesta ocasió, anar de tapes i completar el “Tapaport” tornarà a tindre regal segur.

Més informació: