Morella acull la seva primera Fira de la Caça

comarquesnord.cat . Morella . dissabte. 31 de maig de 2014 .
Etiquetes: ,

Morella acull aquest cap de setmana la primera Fira de la Caça. Aquest matí, l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, al costat de membres de la Societat de Caçadors El Maestrat de Morella, el vicepresident de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Ivàn Sànchez, i diferents regidors del consistori local han inaugurat aquesta nova mostra. En esta primera edició, que se celebra durant la jornada d’avui i de demà, es compta amb més de 70 expositors, exhibicions d’animals, xerrades o tallers de tir.

Rhamsés Ripollés ha agraït “tot el treball que han realitzat els membres de la Societat de Caçadors El Maestrazgo de Morella per a organitzar aquesta primera edició, que esperem que tinga una bona acollida per part de veïns i visitants”. A més, l’alcalde considera que “aquesta és la primera edició, però amb la popularitat de la caça a la zona i amb el treball de l’associació de caçadors creiem que es pot consolidar i comptar amb més edicions”.

La I Fira de la Caça s’ubica a l’Espai Firal i a les zones annexes del Passeig de l’Albereda. A l’interior de l’antic poliesportiu hi diferents estands, amb articles d’exposició o simuladors de tir. A la part exterior es troben alguns expositors de diferents articles, els animals, amb especial predominança de gossos de caça major i menor i aus, i les zones en les què es realitzen diferents exhibicions. Pel que fa a les activitats programades, avui ha tingut lloc una prova de gossos de caça al Prat, un concurs morfològic del “ratero valencià” i un altre amb el “podenc eivissenc?. També s’ha realitzat una exhibició de caça “San Humberto”. La fira conclourà diumenge a les 17:30 hores.

Més informació: |