Forcall serà un dels platós del Festival de Curtmetratges de la Diputació

comarquesnord.cat . Castelló . dijous, 12 de juny de 2014 .
Etiquetes: ,

Són un total de sis joves cineastes castellonencs els que van a tenir l’oportunitat de rodar els seus curtmetratges en sis pobles de la província com a part del Festival Provincial de Curtmetratges de Castelló, Cortometrando, impulsat per la Diputació. Aquest dijous ha tingut lloc el lliurament simbòlic del certificat que els acredita com a finalistes d’aquesta convocatòria i que els avala per tant per començar els treballs de rodatge de les obres, que hauran d’estar concloses abans del proper mes d’agost.

El diputat de Cultura, José Luis Jarque, s’ha referit a la “oportunitat que suposa tant per a aquests talents de l’àmbit audiovisual castellonenc, com per als municipis en els quals es van a rodar les peces. Complim un doble objectiu cultural i turístic, a més en aquesta segona edició ja es consolida aquesta convocatòria que ha atret un enorme interès entre el sector audiovisual”.

El director del festival, Sergi González, ha estat l’encarregat de lliurar els certificats els títols dels quals són: María, la de la caixa de sabates, de Salvador Isert i que es rodarà a Tales; Duocracia, de Raúl Sánchez es rodarà en Atzeneta; Estrellas, de Lucía Nos que es rodarà a Tírig; Munich, d’Ignacio Fuentes, que es rodarà a La Vilavella; Azafrán, d’Elena Escura que es rodarà a Forcall, i El Tren, presentat per Sergio Serrano i que es rodarà a Navajas.

Cal assenyalar que Cortometrando és l’únic festival o concurs de curtmetratges a la província que contempla ajudes per a la producció, un cost que suposa una inversió de 10.000 euros dels 16.000 euros que destina la Diputació a aquesta iniciativa, dels que 6.000 són per a premis.

Més informació: |