Morella acollirà el primer festival familiar “Happy Weekend” entre el 29 i el 31 d’agost

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 12 de juny de 2014 .
Etiquetes: ,

Morella acollirà, per primera vegada, un festival familiar entre els dies 29 i 31 d’agost. El “Happy Weekend” consistirà en tres dies de trobada dedicats al públic familiar i en el qual hi haurà una gran oferta lúdica i d’aprenentatge. Aquest tipus d’esdeveniments s’han dut a terme en altres països amb una gran acceptació i pretén congregar centenars de persones a Morella. En la jornada d’avui, l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, i el coordinador d’aquesta trobada, Alberto Canyada, han presentat la primera edició de l’esdeveniment.

El primer edil morellà destacava que “aquesta trobada familiar és una iniciativa molt interessant, pionera en una zona d’interior com la nostra, i que pot apropar Morella a moltes famílies per gaudir de la nostra ciutat i de les nombroses activitats que s’estan preparant des l’organització”. Per la seva banda, Alberto Canyada, ha explicat el programa d’activitats que també està obert a la participació, a través de la pàgina web.

El Happy Weekend s’organitzarà en diferents edificis emblemàtics de la localitat. El centre neuràlgic serà l’Espai Firal, hi haurà zona d’acampada i per autocaravanes a l’Albereda i es realitzaran diverses activitats en altres espais, com l’ajuntament o visites guiades al castell. Durant tot el dia s’organitzaran activitats variades, com ball, teatre, concerts o workshops. També s’habilitaran espais per a xiquets i criança. Els abonaments per a tot el cap de setmana són de 140 euros per família i 60 euros individual i inclouen l’acampada i la participació en totes les activitats.

L’entrada per al dissabte serà de 60 euros per família o 25 la individual. Els veïns i veïnes de Morella tindran preus especials per participar. Tota la informació referent a aquest esdeveniment es pot consultar a la pàgina web www.happyweekendevent.com.

Més informació: |