Bolca un camió de gran tonatge carregat de terra de la Mina de la Parreta a la zona de La Giroveta

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 17 de juny de 2014 .
Etiquetes:

Nou aparatós accident a la CV12 Morella-Ares del Maestrat protagonitzat per un camió afortunadament sense danys personals. El vehicle de gran tonatge s’ha eixit de la via en el punt quilomètric 11,5 d’aquesta carretera dels Ports. El succés ha ocorregut a la zona coneguda com La Giroveta on se situa el mas d’aquest nom sobre les 15 hores d’este dimarts.

El conductor acabava de carregar el remolc amb terra de la Mina de la Parreta a pocs quilòmetres del lloc del sinistre. L’ocupant del camió ha pogut eixir pel seu propi peu i la càrrega ha quedat escampada en un dels laterals del vial. L’accident ha obligat a tallar un dels carrils amb trànsit alternat fins que s’ha retirat el vehicle que també va tombar la barrera de seguretat.

. Punt d’alta sinestralitat

Aquesta zona de la CV-12 s’està convertint en un punt d’alta sinistralitat ja que els últims mesos s’han registrat fins a tres accidents de camions. La comarca està veient últimament nombrosos successos d’aquest tipus, principalment per l’excés de velocitat en unes carreteres complicades per a la circulació.

Més informació: