Morella amplia la seva aposta per l’educació amb serveis adreçats a totes les edats

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 17 de juny de 2014 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Morella continua amb la seva aposta per l’educació i formació per a veïns de totes les edats. Així, la posada en marxa de l’anglès per als més menuts i l’Escola d’Estiu i Esplai d’anglès, que començaran en breu, han suposat la contractació de cinc monitors i suposen una ampliació del catàleg d’aprenentatge, que ha multiplicat la seva oferta en els últims anys. L’Escola Municipal d’Idiomes, on els primers exàmens oficials arribaran a principis de juliol, la Universitat per a Majors, l’Escola Infantil gratuïta, el Centre Jove,el Casal Jove, la Formació Permanent d?Adults o els cursos del Centre Formatiu i l’Aula Mentor complementen un gran ventall de possibilitats formatives.

La regidora de formació, Palmira Mestre, afirma que “des de l’Ajuntament de Morella estem potenciant l’educació i la formació, amb una àmplia oferta que cobrix a tots els sectors de la població, des dels més menuts als més grans, i que es pot cursar durant tot l’any”. A més, afegeix que “enguany hem realitzat una aposta decidida per l’aprenentatge d’idiomes, amb la posada en marxa de l’Escola Municipal d’Idiomes, els primers exàmens per obtenir títols oficials arribaran a principis d’agost. A més, en la propera setmana començaran les classes d’anglès per als més menuts i repetirem per segon estiu l’esplai”. En aquest sentit, assenyala que “la posada en marxa dels serveis estivals també ha contribuït a ampliar el Pla d’Ocupació Local, amb la contractació de cinc monitors”.

Aquesta aposta pels serveis educatius ha estat un dels temes tractats en el ple ordinari del mes de juny, on es van valorar molt positivament les activitats educatives que s’ofereixen des de Morella i que tenen un treball continu durant tot l’any per oferir serveis de gran qualitat que abasten a tots els sectors de la població. En aquest punt, la regidora d’educació també incidia en la importància de l’Aula Mentor, ja que permet que els veïns i veïnes de Morella realitzar cursos a distància i que puguin obtenir títols certificats pel Ministeri d’Educació.

. Referèndum constitucional

El ple de l’Ajuntament de Morella també ha estat un dels primers de la província de Castelló en aprovar una moció exigint la realització d’un referèndum sobre la Constitució Espanyola. El regidor de governació, Ernest Blanch, destacava que “vivim moments difícils, en què la població demana que no es vulneren certs drets i creiem que s’hauria de reformar la Constitució, amb un gran pacte i l’aprovació dels ciutadans, per blindar els drets que s’han aconseguit en les últimes dècades “.

Més informació: | | |