L’Ajuntament de Morella ultima les obres del carrer Mestre Carbó

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 19 de juny de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella, dins del Pla Municipal de Renovació Urbana, continua amb les importants obres de millora de diferents carrers de la localitat. Els treballs en Mestre Carbó, el vial de més longitud de la ciutat, avancen a molt bon ritme i finalitzaran en breu. Cal recordar que abans d’aquest últim mes en el què s’està treballant en aquest punt, la Brigada Municipal va condicionar els vials Hospital i Colomer (El Pes). Aquest matí, el regidor d’obres, Rafa Pallarés, ha supervisat l’actuació.

Pallarés afirmava que “els treballs s’han centrat en la millora de l’empedrat i les pedres del centre del carrer de més longitud de la localitat, i estan avançant a molt bon ritme i finalitzaran en breu”. A més explicava que “aquesta actuació a Mestre Carbó és molt important, ja que era un carrer que presentava un deteriorament important i que suporta un alt nivell de trànsit diari”. Finalment, assenyalava que “l’Ajuntament de Morella continua treballant per avançar en el Pla Municipal de Renovació Urbana i aquesta actuació s’uneix a les millores recentment escomeses en els paviments empedrats dels carrers Hospital i El Pes o les que estem duent a terme en Xiva i Ortells, de manera que es continua avantzant en la renovació urbana”.

En aquestes actuacions, realitzades per la brigada d’obres municipal, es millora la pavimentació d’aquests carrers, que té empedrat en Mestre Carbó i un paviment de pedra, a Hospital i Colomer. Per això, els treballs actuals s’han centrat en la reparació i substitució dels adoquins i de les pedres centrals. Aquest vial suporta un alt índex de trànsit diari, sent un dels paral·lels a Blasco d’Alagó i Sant Julià, que són les principals pel que fa a trànsit. També cal recordar que anteriorment es va actuar al carrer Hospital, que és el que uneix la Plaça de la Basílica Arxiprestal amb la del Convent de Sant Francesc i al Colomer, que va des de la Plaça Escoles Pies i Basílica Arxiprestal fins al carrer Blasco d’Alagó.

A més, la brigada d’obres també està emprenent unes importants obres per a la millora de l’entorn d’Ortells i ha començat els treballs de construcció d’una bassa a Xiva. En concret, en la primera localitat s’està canviant la terra de diferents punts extramurs, es replanten arbres o s’instal·len diversos bancs. A més, es canviaran algunes baranes que estan en mal estat. Mentre que a Xiva, es treballa en la construcció d’una bassa que permetisca l’emmagatzematge i subministrament d’aigua. Cal recordar que les obres que s’executen en aquesta localitat es consensuen amb els veïns en les diferents reunions periòdiques que es mantenen amb ells.

Més informació: