Es consolida la Mostra de Comerç i Serveis Socials de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 22 de juny de 2014 .
Etiquetes: ,

L’associació ‘Vilafranca Espai de Comerç’, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, ha organitzat durant aquest cap de setmana la III Mostra de Comerç, Empresa i Serveis Locals situada junt a la Plaça de la Casa de Cultura. La mostra s’ha pogut visitar durant el dissabte per la vesprada i el diumenge pel matí. El grup musical de Vilafranca ‘Dolces Cançons’ amenitzaria l’acte inaugural de la mostra.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena amb els membres de l’associació ‘Vilafranca Espai de Comerç’ i l’agent de desenvolupament local, Per Reula, donaven per inaugurada la tercera edició d’aquesta mostra. Des de l’Ajuntament es recolza aquesta iniciativa comercial a Vilafranca.

Carns Noel, Natural Òptics Art, Fruites FG, Forn de Llenya, Carnisseria Just, Perruqueria i Estètica Marina, Esport i Papereria ‘Els Ports’, Vídeo Milian, Mira El Pardalet, Quatrelec CB, L’Acadèmia-Vilagraf Digital i Flors i Regals han estat les empreses vilafranquines participants a la mostra. Des de l’associació comercial ‘Vilafranca Espai de Comerç’ es valorava molt positivament la mostra.

 

III Mostra de Comerç i Serveis Locals a Vilafranca

"Es consolida la iniciativa impulsada per Vilafranca Espai de Comerç", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Durant el cap de setmana es realitzarien moltes i variades activitats. L’exhibició de presentacions i decoració amb fruita amb la presència de Santiago García o un tast de vins a càrrec del farmacèutic Juan Carlos Pavía, soci de la bodega El Mollet. Pavía presentaria en aquest concurrit tast de vins a la Casa de Cultura els vins de ‘Roques Negres’.

Des de ‘Vilafranca Espai de Comerç’ s’ha estat treballant des de fa temps per a que aquesta tercera de la mostra siga tot un èxit.

S’han desenvolupat tallers sobre Twitter, Facebook, de perruqueria i estètica i elaboració de cup cakes florals. A més, s’organitzava un sorteig valorat en 300 euros entre els clients de la III Mostra de Comerç, Empresa i Serveis Locals.

Més informació: |