La residència de Morella viurà aquest diumenge una jornada de germanor amb les famílies

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 24 de juny de 2014 .
Etiquetes:

La Residència de la Tercera Edat de Morella va celebrar el dia del sant que li dóna nom: Sant Joan Baptista. Ho va fer amb actes per als residents que van comptar amb l’assistència de la Directora General d’Acció Social i Majors, Pilar Albert. Una vegada va aplegar el càrrec de la Generalitat, després de les salutacions a les responsables dels centres i als residents, començaven els actes principals de la jornada.

Es van obrir amb una Missa oficialitzada per Mossèn Tomàs i Mossèn José Ángel. Els residents i veïns de Morella que van assistir-hi es van repartir al hall de la primera planta que es va convertir en lloc de celebració d’eucaristia. Es van interpretar cançons dedicades a Sant Joan.

 

La residència de Morella celebra el dia de Sant Joan

"Este diumenge es viurà una jornada de germanor amb les famílies", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Al finalitzar la Missa, es van realitzar diversos discursos per part d’Albert i la directora del centre, Juana Beteta, explicant la importància d’este dia per a la Residència. La directora general reiterava el seu compromís d’estar el 24 de juny a Morella. Durant la visita, també va conéixer les diverses instal·lacions del centre que va complir el passat 2013 els seus 15 anys. La representant de la Generalitat va declarar que els majors són una “part important per a la política del Consell”, així com el treball dels quals estan a càrrec dels residents “professionals que ho fan amb un tracte especial”. També va recordar la “situació complicada” que es va viure pels impagaments en algunes residències com la de Morella i va anunciar que aquest any els pagaments arribaran “dintre del termini i en la forma escaient i es podrà pagar quan correspongui”.

Per la seua banda, la directora del centre, va assenyalar el simbolisme de la festa de Sant Joan per a la Residència i agraïa la presència de la representant autonòmica i autoritats locals, entre d’altres a l’alcalde, Rhamsés Ripollés. Els actes no s’acabaven este dimarts perquè el diumenge es viurà el que s’espera un multitudinari dia de les Famílies.

Més informació: