Francisco Esteve: “Cal anar amb cautela. Hem dit tantes vegades que faran la carretera que estem escarmentats”

comarquesnord.cat . Pena-roja . dimecres, 25 de juny de 2014 .
Etiquetes: ,

Les reaccions a les declaracions de Rafael Català, secretari d’estat en Infraestructures, qui va anunciar que este 2014 es contemplen 3 milions d’euros per reprendre les obres de la N-232, no s’han fet esperar. El president de Comarca del Matarranya i alcalde de Pena-roja, Francisco Esteve, qui ja es va referir dijous sobre esta matèria, va demanar “cautela”. Esteve va dir per a Ràdio Matarranya que “per un costat ens hem d’alegrar que al final la carretera nacional es desbloqueja. Però hem de ser cauts, perquè hem parlat tants d’anys de la carretera que estem molt escarmentats. De tantes vegades que se’ns han dit les coses i de tantes vegades que s’han incomplit, fins que no estiguen les màquines treballant i la N-232 acabada no ens ho acabarem de creure”.

El president del Consell Comarcal va afegir que “des del territori reconeixem que és un projecte molt important. Portem molts d’anys reivindicant-la. S’ha inaugurat fins a tres vegades. Això ho diu tot. S’ha parat unes altres tantes”. Si al final s’inverteixen “estos 3 milions d’euros serà una gran notícia. Però el que demanem és que s’acabe la carretera. Que la N-232 sigui una carretera nacional i no una carretera tercermundista”. Francisco Esteve va considerar que “el compromís està allí. No val fer un altre pegat i que d’aquí uns mesos les obres estiguin parades. Que les màquines no marxen fins que estiguen acabades”. Des del territori van defensar que la N-232 és una carretera “que considerem que hauria d’estar acabava. Pocs trams estan com el tram del qual parlem”.

Al Matarranya s’especulava des de fa uns dies amb la possibilitat de reprendre les obres. “Se sentien rumors per moviments que ha fet l’empresa”, va recordar Esteve. “Com ens coneixem tots, la informació corre molt de pressa. Ens hem d’alegrar de la notícia, però hem d’anar amb cautela perquè ho hem esperat tantes vegades que estem escarmentats”. Pel que fa a modificat de projecte, “poca cosa sabem”, va concretar el president de la Comarca del Matarranya.

Més informació: |